- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
101 tane okudum cnm Allah kabul etsinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
101 tane okudum cnm Allah kabul etsinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Yok canım sanırım o kendi için ayrı başlamış biraz sıkıntılardan dolayıBugün mintiyedemi okuyacagız
O sordum oraya fazla olmus kendisi eklemiş telefonN Nana @newplanet arkadaşa sordum okuyorum okudum sayabilirsiniz kızlar bugün siteye giremezsem haberiniz olsun
Canım o sordum fazla ise, sen zaten new için okumuştunO sordum oraya fazla olmus kendisi eklemiş telefon
Yok kuzum hanımhanımcık arkadaş icin okuyacağım :) ona başlamışız ya bugünCanım o sordum fazla ise, sen zaten new için okumuştun
Ben newplanet arkadaş da görsün diye onu da etiketledimYok kuzum hanımhanımcık arkadaş icin okuyacağım :) ona başlamışız ya bugün ☺
He tamam canım dedim bir an yanlış olmasınYok kuzum hanımhanımcık arkadaş icin okuyacağım :) ona başlamışız ya bugün ☺
canım senin için okudum Rabbim kabul eylesinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
İnşallah canım sağolMintimint canım msj attım, o duayı et. Hatta Hasbünallahü venimel vekil ' çokça oku Allah onun hakkından gelir.
Allah razı olsun Allah kabul etsin cnmKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Ne sıkıntımız varsa gitsin bir an önce♥
Sizin için okudum.Rabbim duanızı tez zamanda kabul eder İnşAllahBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Allah razı olsun kuzucumKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Ay nne güzel, Allah razı olsun, dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşallahKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.