- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Tevekkeltü Alallah da birinden korkunca okunur New. Arkadaş okursa@Mintimint canım msj attım, o duayı et. Hatta Hasbünallahü venimel vekil ' çokça oku Allah onun hakkından gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tevekkeltü Alallah da birinden korkunca okunur New. Arkadaş okursa@Mintimint canım msj attım, o duayı et. Hatta Hasbünallahü venimel vekil ' çokça oku Allah onun hakkından gelir.
Aynen okusun ve Allah'a bıraksınTevekkeltü Alallah da birinden korkunca okunur New. Arkadaş okursa
Ya vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyorKızlar hemen hergün en az 1 tane özür, pişmanlık mesajı geliyor. Ekran görüntüsü atabilirim hem de asla burnu yere düşse almayacak kibirli kişilerden 3 ay , 5ay, 1 yıl , 4 yıl önceki hayatımı çekilmez duruma getirenlerden hayat çok garip, siz de yıpranıyorsunuz ahınızı alan da
Yok canım Vedud beni iyi etkilemiyorYa vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyor
Benide şok oldum suanYok canım Vedud beni iyi etkilemiyor
Bir Newo asla Vâsi Vedud Lâtif çalışmazYa vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyor
NideennBenide şok oldum suan
Vedud ismi ters teper bende. Neden olduğunu bı türlü anlamadım. Ama latif ismi çok çok güzel. Işığı mor. Bana yarıyorNideenn
Ben de istiyorum yaaa nasııı yapiciz?Nideenn
Bebeğim hangisi etkidi bilemedim 22 esma ve estağfurullah, la ilahe illallah, tefriciye, ayet çalışıyorumBen de istiyorum yaaa nasııı yapiciz?
Canım karakter yapınla alakalıKalp cakralari ya tehlikeli ya ne tam çözemedim. Kırmızı ışıklı kar bana yaramıyor @newplanet
101 tane okudum canım. Allah kabul etsinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Allah razı olsun canımKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Ne sıkıntımız varsa gitsin bir an önce♥
[/QUO