- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Ben de ben de
Senin de bebekimAllah senin de iki dünyanı cennet eylesin inşaallah
Cümlemizi, AminnAllah iki dünyanı cennet eylesin
gündelik esmalar da okuyorumCanım 101 tefriciye okuyacaksın günlük hiç günde 10 sayfa kitap okumadın mıo kadar eder ancak
Canım madem öyle bir daha ki sefere katılırsın okumaların azalıncagündelik esmalar da okuyorumo yüzden dusunceliyim tamamlayabilir miyim diye
Anlayışınız için teşekkür ederimCanım madem öyle bir daha ki sefere katılırsın okumaların azalıncakendine iyi bak Allaha emanet ol
Rica ederim kendini hazır hissedersin hem o zaman, daha güzel olurAnlayışınız için teşekkür ederim ♥ okuyamam eksik olur.hakka girmeyeyim.. ama bir dahakine insallah katılmak isterim
İnşallahRica ederim kendini hazır hissedersin hem o zaman, daha güzel olur
Canım bu okumadaki planımız 1 gün okuyup 6 gün ara vermekti aslındacanım biri bitince sıradaki hemen niyetini yapsın emi bi de tamamız zaten ilk arkadaş namazını kılıp niyet ettiyse başlayalım ☺
Canım bu okumadaki planımız 1 gün okuyup 6 gün ara vermekti aslındaseninki de orijinal bir fikir kız biz zaten ne yapcaz
Beğeni butonuna ''
Aynn valla tam sana gore delirmemek elde diiiiillllllBeğeni butonuna '''' emojisinden istiyorum sayın yetkililer
Hayırlısıyla bi başlayalımdaBeğeni butonuna '''' emojisinden istiyorum sayın yetkililer
Bana bunlarla gelinHayırlısıyla bi başlayalımdaherhangi bir yardıma ihtiyacın olursa bende elimden geldiğince yardımcı olurum canım aklında olsun
Biri bitirince diğerine hemen başlayalım dedim bir günde yetiştirebilmek için. Bu duayı ilk kez okuyorum ezberimde de yok. Yani iyi niyetle bi şey söylemiştim. zaten öyle yapıyormuşsunuz ne güzel. Tam olarak yazdığım mesajın neresi delirmelik???Aynn valla tam sana gore delirmemek elde diiiiillllll
Canım bu okumadaki planımız 1 gün okuyup 6 gün ara vermekti aslındaseninki de orijinal bir fikir kız biz zaten ne yapcaz
Vallahi peygamber sabrı varmış@newplanet baci sende ne sabır var Allah kolaylık versin
Canım istersen sana yardımım dokunacaksa okumayanlar ben takip ederim çok zorlanirsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?