- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Noldu canooKimse kimseyi özelden taciz etmesin! Kurallara uymayan çıksın baştan. Zamanın yoksa böyle uzun soluklu bir okumaya girme canımsorun çıkartan 43 kişinin vebalini alır. Burada evlat acısı yaşamış var, evlat hasretiyle yıllardır bekleyen var, işsiz var vs herkesin yarası var. Yaralı insanların ahını aldıktan sonra da ne okursanız okuyun sırtınız yerden kalkmaz.Beğenmeyen başlamadan ayrılsın lütfen.
@newplanetCanım 37.ye beni ikinci kez ekleyebilirsin
Canomun moralini bozani keser yerimm🍽🍽🍽Şimdilik yok bir şey canım
Tepki görür muyum bilmem ama
Şimdilik yok bir şey canım
Ama 44 kişiyiz 44 kişi günde 101 okuyunca 4444 oluyor bir kişi okumazsa o 4444 tamamlanıyor ki. Yanlış mıCanım yarın duasını paylaşacağım adını isterse verecek. Hayır kendine okuma diye bir şey yok.
2. Kişi 2. Gün paylaşacak ve ona okunacak
3. Kişi 3. Gün paylaşacak ve ona okunacak
4.
5
.. böyle gidecek.
Herkes günlük 101 tane okuyacak.
Tepki görür muyum bilmem amaşimdi ben ya Fettah hatminde bir iki kez geriden geldim. Bazı sebeplerden dolayı anında bitirmeyebiliyorum. Bu sorun olur mu acaba biraz yavaşim da...
Neden okumuyor 1 kişiAma 44 kişiyiz 44 kişi günde 101 okuyunca 4444 oluyor bir kişi okumazsa o 4444 tamamlanıyor ki. Yanlış mı
Ne bileyim cahilce salak salak soru sormuş olmak istemedim:)canım neden tepki göreceksin, bu normal bir soru günlük tamamlamak gerek 101'i gece 22.00 deniz bitişe. Yarım saat 1 saat gecikebilir de zaten bitirirsin çok sıkışan destek istesin
Yani kendimize de okuycaz demek istediAma 44 kişiyiz 44 kişi günde 101 okuyunca 4444 oluyor bir kişi okumazsa o 4444 tamamlanıyor ki. Yanlış mı
EstafurullahNe bileyim cahilce salak salak soru sormuş olmak istemedim:)teşekkür ederim her gün bir kişi için okuyacağız değil mi bunu da doğru anladım
YarınAma 44 kişiyiz 44 kişi günde 101 okuyunca 4444 oluyor bir kişi okumazsa o 4444 tamamlanıyor ki. Yanlış mı
22 ye kadar demiYarıntelasememuresi namazını kılıp duasını edecek. Sonra listedeki herkes telase dâhil 101 tane okuyacak.
44×101=4444
Aynen canım22 ye kadar demi
Bir katilim ile bir niyet oluyor degil mi. 2 katılım olursa 2 ayri niyet olur dimiVallaha kendi adıma 2 kere katılmak istiyorum ama karar veremedim. Ezberimdede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?