- 8 Mart 2020
- 5.419
- 26.978
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Katilamayacagim diye yazmıştım cano1.telasememuresi
2. @newplanet
3.muhursuzpusula
4.yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10.hersey_dua_ile
11. @Ahsen555
12.Singil
13.Gulcan2904
14.aypare ackerman
15.sagliklihayat
16.Amarylliss
17.Jawlensky
18.Mintimint
19.Kara_gozlum
20.Reengarenk
21.Karagullu
22.hasbeee
23.Pembe Lotus
24. K Kirazxyz
25.Sur-es
26. N Nana
27.safi.naz
28.Mintimint 2
29. @newplanet 2
30.terliksuu
31.Mrvyvz4832
32.ayseMsb
33.ayseMsb anne
34.telasememuresi baba
35.gulistan1985
36.Kalimeeero
37.Samara96
38.Oriana
39.HayatSevinceGuzel
40. A asli
41.hasbeee
42.Life light
43.istanbulaski
44.humanbeings
Çıkmak isteyen var mı
Canım kopyalamıştım eski halini almışım telden yapıyorumKatilamayacagim diye yazmıştım cano
Diğer topikteyim❤
Aynenönemli bir husus da okuması olucak kişi namazını kılıp niyetini yapmadan okuma olmuyor... bunada dikkat edelim... ben okudum önceden bağışlıyorum olmaz... buna çok dikkat edelim lütfen...
Kaç rekat kilincak cnm.vaktin namazını yoksa başka mi kilincakönemli bir husus da okuması olucak kişi önce namazını kılıp niyetini yapmadan okuma olmuyor... okuması olucak kişi önce başlıyor yani... namazını kılıp.. bunada dikkat edelim... ben okudum önceden bağışlıyorum olmaz... buna çok dikkat edelim lütfen...
tefriciyye niyet nasıl yapılır.Kaç rekat kilincak cnm.vaktin namazını yoksa başka mi kilincak
Hee tm bunu biliyordum cnm ya k bakma yok ben karistrdm başka bi gruptada vardım da dua da cnm ondan gitti kafam kusura bakma namazın vakti yok tabiki de orda kastettigimde yani akşamsa akşam namazı yatsıysa yatsı namazı mi onu demk istemistm neyse sağol kuzum yinedetefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 veya 21 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
namazın vakti yok canım
peki regl dönemine denk gelirse ?tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 veya 21 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
namazın vakti yok canım
@newplanet konuya hakim canım benim ..peki regl dönemine denk gelirse ?
35 benim ismimde yazıyor ya kızlar@newplanet 35 no isimsiz cnm
O zamanda okunuyor canımpeki regl dönemine denk gelirse ?
Ben yazdığımda boştu canım sonradan ekledi arkadaşımız35 benim ismimde yazıyor ya kızlar
okunur canım... ama senin sıran gelince sen namazını kılıcaksın o yüzden abdest şartpeki regl dönemine denk gelirse ?
Regle zamanı başka arkadaşa okuyabilirsin, ama sıra sana gelmişse regle bitimine ertelenir sıra diğer arkadaşa geçilir namaz kilamadigin içinpeki regl dönemine denk gelirse ?
Heh onu sormak istiyorum aslında sıra bana geldiğinde muhtemelen reglime denk geleceği için namazını kılamayacağım.Sırası gelen namazını kılıp niyetini etsin beklesin bence. @newplanet ciğimde start verince biz başlayalım. Sırası gelen arkadaşın namaz kılmasını beklemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?