- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Allah razı olsun bacım
Liste tamamlanana kadar çıkmak yok tamam mı 4 numarasınbende katılabilir miyim?
Yaa sizden emindim katılırsınız diyeCanım ben baska listede okuyorum, yoksa sizinle okumayı çok isterdim
Valla bekliyordum salat-ı tefriciye listesine katılmayı. Bende başlatmak istemiştim ama yeterli katılım olmadı çok azdı. Kesinlikleee çıkmak yokListe tamamlanana kadar çıkmak yok tamam mı 4 numarasın
5 numarasın beybi@newplanet beni de listeye ekler misin?
Bizde katılım maşallah çok oluyorValla bekliyordum salat-ı tefriciye listesine katılmayı. Bende başlatmak istemiştim ama yeterli katılım olmadı çok azdı. Kesinlikleee çıkmak yok
Tadına doyum olmuyor @newplanet cimle edilen dualarınBizde katılım maşallah çok oluyorsaçlarından çeke çeke getiriyorum
Yaa sizden emindim katılırsınız diye
5 numarasın beybi
Bizde katılım maşallah çok oluyorsaçlarından çeke çeke getiriyorum
Tadına doyum olmuyor @newplanet cimle edilen duaların
Bikaç kişiyle güzel oluyorTamam canımallah razı olsun Ne güzel dualara esmalara vesile oluyorsun bebek istediğim için bi kaç gündür aklımdaydı Salat-ı Tefriciye . Sizin sayenizde başlamış olacağım. Çok etkili bir dua yıllar önce üniversite sınavına hazırlanırken okumuştum . Hala ezberimde teşekkürler
Canımmcanımsın size daha ne dualar buldum
Olsun başka okumalara katarız sizi hatta dilhun da katılamayabilirBen çok istemiştim ama kısmet başka grubaymisAraya hatim almasaydım burda da okurdum ama yetişemem, kuran okumani geliştirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?