- 23 Mart 2022
- 14.157
- 52.892
- 41
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.421
Bende destek verebilirim kaç okudunuzKızlar bu gece bitirebilmek için uğraşıyorum da müsait olan bir miktar alabilecek olan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende destek verebilirim kaç okudunuzKızlar bu gece bitirebilmek için uğraşıyorum da müsait olan bir miktar alabilecek olan var mı acaba
Benim niyetime mi okuyorsunuz 233 okunacak benim niyetime120 okudum 102 kaldı arkadaşlar ama çok almanıza gerek yok ben de okumaya devam ediyorum
Tamam M_atruska arkadaşa sordum cevap bekliyorum fazladan okunan 50 vardı almadıysa ona göre okurum
50 fazladan vardı alan olmadı sanırım arkadaş dönüş yapsın ona göre okuyalim olur muA iyiki yazmışım o zaman son mesajları çok takip edemedim 222 sanıyordum k bakmayın
Kaçırmış olabilirim Aktif Lora ne yaptı senin için niyetleniyordu okudum bildirimi gel dimiTeşekkür ederim yüreğinize sağlık yardımlarınız için teşekkür ederim galiba herkes okudu arkadaş dönüş yaparsa ona göre bitireceğim siz beklemeyin dinlenin
Yatsı namazından sonra bu gece bitireceğim diye yazmıştı bekliyorumKaçırmış olabilirim Aktif Lora ne yaptı senin için niyetleniyordu okudum bildirimi gel dimi
Teşekkür ederim beklemeyin geç oldu Allah razı olsun teşekkür ederim
Allah razı olsunHEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA KARDEŞLERİM BAŞTAN BİR KARIŞIKLIK OLDU BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERE MANEVİ GÜÇ OLMAYA ÇALIŞTIM
SADECE ALLAH RIZA İÇİN SİZLERE OKUDUM
BENDEN YANA HAKKIM KAT KAT HEPİNİZE HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN
BENİM İÇİN OKUNMASI GEREKEN BİR DURUM YOK CANLAR
ALLAH RAZI OLSUN DEYİN YETER BANA
Allah razı olsun Umarım hayatın boyunca Rabbim de böyle kolaylık sağlar her şeyinizeHEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA KARDEŞLERİM BAŞTAN BİR KARIŞIKLIK OLDU BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERE MANEVİ GÜÇ OLMAYA ÇALIŞTIM
SADECE ALLAH RIZA İÇİN SİZLERE OKUDUM
BENDEN YANA HAKKIM KAT KAT HEPİNİZE HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN
BENİM İÇİN OKUNMASI GEREKEN BİR DURUM YOK CANLAR
ALLAH RAZI OLSUN DEYİN YETER BANA