- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Kuzum benim için okuyabilecek misin okuyamazsan okurum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim için okuyabilecek misin okuyamazsan okurum ben
Ben okuyabilirim ama okuyamayacak olanlar icin ara vermek daha iyi olurArefe ve Bayram sebebiyle okumamıza yarından itibaren ara vereceğiz
Sizin için de sıkıntı olur mu arkadaşlar?
Cnm benim okurum olurmu öyle şey bitmek üzere zatenKuzum benim için okuyabilecek misin okuyamazsan okurum ben
Ara vermek mantıklı bayram yoğun olur yatılı misafiri olan olur sonra sıradaki arkadaşın okuması gecikir haksızlık olmasın kimseyeArefe ve Bayram sebebiyle okumamıza yarından itibaren ara vereceğiz
Sizin için de sıkıntı olur mu arkadaşlar?
Bana fark etmez ama ben takip etmekte zorlanabilirim bayram süresince Eğer takip işini bayram boyunca devralabilecek arkadaş varsa ve çoğunluk devam edelim diyorsa edebilirizKeşke ara vermesek ben çalışıyorum 4 gün okumuş olurduk evde rahatca okurdum
M_atruska arkadaşımın niyetine okudum Allah dileğini ve duamızı kabul etsinAra vermek mantıklı bayram yoğun olur yatılı misafiri olan olur sonra sıradaki arkadaşın okuması gecikir haksızlık olmasın kimseye
Dünki arkadaşımız begonvil1985 için de okumanızı tamamladınız mı acaba?K Kipa2008 ve @kavs-i kuzah niyetlerine okudum Allah kabul etsin.
Eksiğim var mı bu aralar çok yoğunum atlamış olabilirim
Evet tamamladim çok şükür yazmaya gelmiştimDünki arkadaşımız begonvil1985 için de okumanızı tamamladınız mı acaba?
O halde begonvil1985 niyeti için de okumamızı tamamlamış olduk. Eksik yok hiç Allah hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Evet tamamladim çok şükür yazmaya gelmiştim