- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Bir sonraki listeye beni de alabilir misiniz lütfenArefe ve Bayram sebebiyle okumamıza yarından itibaren ara vereceğiz
Sizin için de sıkıntı olur mu arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sonraki listeye beni de alabilir misiniz lütfenArefe ve Bayram sebebiyle okumamıza yarından itibaren ara vereceğiz
Sizin için de sıkıntı olur mu arkadaşlar?
begonvil1985 canım ALLAH Kabul etsin nasil bir tesadüf bizim gruptaki duasına az önce bittiO halde begonvil1985 niyeti için de okumamızı tamamlamış olduk. Eksik yok hiç Allah hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Bir daha ne zaman liste oluşturulur bilmiyorum yalan olmasın ama buraları takip edin muhakkak yeni bir liste daha oluşturulur ve alınırsınız benceBir sonraki listeye beni de alabilir misiniz lütfen
Valla bende bekliyorum inş okuma listenize girebilirizBir daha ne zaman liste oluşturulur bilmiyorum yalan olmasın ama buraları takip edin muhakkak yeni bir liste daha oluşturulur ve alınırsınız bence
Teşekkür ederim saolunBir daha ne zaman liste oluşturulur bilmiyorum yalan olmasın ama buraları takip edin muhakkak yeni bir liste daha oluşturulur ve alınırsınız bence
Canım yeni mi bitirdin
Yoğunluktan buraya giremedim pek kusura bakmayın Tabi kontrol ediyorum hemen_rose_ canım benim duam bitti mi acaba kontrol eder misin
Okudum evet☺Öncelikle hepinize iyi bayramlar
Arefe gününden önce niyetine okuduğumuz M M_atruska için bildirim yapmayanlar;
kavs-i kuzah (Arkadaşımız okumuştur diye tahmin ediyorum malum arefe, bayram yoğunluk unutabiliyoruz buraya girmeyi ya da bildirim yapmayı)