- 23 Mart 2022
- 14.126
- 52.660
- 41
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualar regl iken okunabılıyor, hatta yasini serıf bıle okuyabilirsiniz, ezberden.. Bu konuyu cok arastırdım, dogum sonrası cok uzun sure kanamam oldu o zaman arastırma ihtiyacı hissetmiştim... Kuranıkerıme dokunamazsınız ama abdest olmadıgı ıcın
Tamam canım sağol ezberden okumaya devam ederimDualar regl iken okunabılıyor, hatta yasini serıf bıle okuyabilirsiniz, ezberden.. Bu konuyu cok arastırdım, dogum sonrası cok uzun sure kanamam oldu o zaman arastırma ihtiyacı hissetmiştim... Kuranıkerıme dokunamazsınız ama abdest olmadıgı ıcın
Bugünkü arkadaşın niyetine okudum Allah dileğini ve duamızı kabul etsinYarın kavs-i kuzah arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti '' Evlatlarımın salih/saliha, sağlıklı, başarılı kullar olmaları. Hepimizin Rabbim'in "razıyım" dediği kullar olmamız. Eşimle hayırlı huzurlu yuvamın olması. Maddi ve manevi bereket için. Dünya müslümanlarının çoğalması ve birlikteliği için. Bizim bilip bilmediğimiz tüm ihtiyaçlarınızın hayırlısıyla Rabbim tarafından karşılanması için. " şeklindedir.
1. P Papatya016
2. Sohrab
3. HALLEYS
4. _rose_
5. K Kirazxyz
6. Aktif Lora
7. agustos72
8. Meral01
9. K Kipa2008
10. kavs-i kuzah
11. begonvil1985
12. M M_atruska
13. flamel
14. G Gunduzguzell1
15. K Kipa2008
16. Melan-kolik5
17. madamseker
18. HejaR12
19. YagmurSendeanlarsn
20. D deliler9898
Kimin niyetine okudunuz dün benim niyetimi okuyamamisti ben okudum umarım bugünkü arkadaşın niyetine okuyup destek olmuşsunuzdur
Okunuyormus bende okudum çünkü
Okudum canım Rabbim niyetini kabul etsin inşallahBen kendi adıma okudum Sohrab .
Okuyan arkadaşların yüreklerine sağlık.❣
Allah bu mübarek Zilhicce ayında cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
Allah razı olsun inşallah kızlarALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞAALLAH sizlere sabırlar diliyorum
Canım Allah razı olsun inşallah.kimin için okudun acaba?