- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Sohrab canım grubu sen mi yöneteceksin. Okuyunca seni mi etiketleyeyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tamamlayamadı ama bu gece bitiririm inşallahAktif Lora için okudum bildirimi yapmayanlar (211adet)
_rose_
K Kirazxyz
Aktif Lora
@kavs-i kuzah
@M_atruska
@Gunduzguzell1
Ronron77
madamseker
Oyy canım, hayırlı olsun, geçmiş olsun, bılemedım ne diyeceğimi yenı sayı 233 oldu canımKızlar ben her türlü uyarım buraya güzel Sohrab ımın davetiyle geldim, oğlum sünnet oldu biraz yoğunluğum var, ekran kaydı almıştım listeyi, tek tek okurum, ama sanırım liste ve sayı değişecek, takip ederim
Evet canımKızlar şimdi yarından itibaren 233 kere mi okuyacağız?
Pazartesiye kadar ben bakayım canım, sonra memlekete gıdıcem bilgisayar olmıcak, ıcımızden bırı devralır dıye umuyorumSohrab canım grubu sen mi yöneteceksin. Okuyunca seni mi etiketleyeyim?
Bitirdi diye işaretliyorum o zamanBen tamamlayamadı ama bu gece bitiririm inşallah
Kendime okudum canımAktif Lora için okudum bildirimi yapmayanlar (211adet)
_rose_
K Kirazxyz
Aktif Lora
@kavs-i kuzah
@M_atruska
@Gunduzguzell1
Ronron77
madamseker
İşaretle canım az kaldıBitirdi diye işaretliyorum o zaman
Kimse devralmaz ise siz döndüğünüzde devam edelim bende bilmiyorumOyy canım, hayırlı olsun, geçmiş olsun, bılemedım ne diyeceğimi yenı sayı 233 oldu canım
Evet canım
Pazartesiye kadar ben bakayım canım, sonra memlekete gıdıcem bilgisayar olmıcak, ıcımızden bırı devralır dıye umuyorum
Aktif Lora için Az kaldı benim ben de tamamlıyorumAktif Lora için okudum bildirimi yapmayanlar (211adet)
_rose_
K Kirazxyz
Aktif Lora
@kavs-i kuzah
@M_atruska
@Gunduzguzell1
Ronron77
madamseker
Ooo ben 15 gun sonra donerim, bırısı cıkar ya, olmazsa rica ederiz birine ısrarlaKimse devralmaz ise siz döndüğünüzde devam edelim bende bilmiyorum
Bilen varsa güzel olurOoo ben 15 gun sonra donerim, bırısı cıkar ya, olmazsa rica ederiz birine ısrarla
Kime okudunuz en son? Diğer arkadas sızı gruptan cıkardı 2 gun onceBen okudum. Buraya girip yazamadım dewam ediyorum
İnşallah kabul eder bu arada cikarilan arkadaşı alacak mısınız tekrar sayı degisecekse ona göre okuyalım umarım günlük bildirim yapmayı ihmal etmezHALLEYS kabul eder belkı
Canımsın, geri çevirmek istemezdim ama bende hem bilgisayar yok, hem de hiç anlamıyorum ki bu işlerdenHALLEYS kabul eder belkı
Ha bire etiket gelıyor derken?? Ben sızı etıketlemedım.Ha bire etiket geliyor. Karmakarışık olmuş zaten. Simdi okudum yorumları. Kavga ediyorlar birbirleri ile. Çıkardıysa sorun yok