- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.841
BİLMİYORUMMsen seç canım ya
Canım ben zaten sana 150 okuyacakmışım. Unutmuşum onu 370'e gidiyordum. Benim payım da bitmişti zaten.. Allah kabul etsin dualarını..Bittimi sayı tamamlandimi??
Sagol canım Allah razı olsun.Canım ben zaten sana 150 okuyacakmışım. Unutmuşum onu 370'e gidiyordum. Benim payım da bitmişti zaten.. Allah kabul etsin dualarını..
Kızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsunAllah şifa versin deseniz bile bir âmin deseniz bile yeter
Cok tesekkur ederim canım yaa gercekten bitanesin. Cok sag ol Allah razı olsunrabbim yardımcınız olsun canım. ben yasin okurum bugün
zeynep cnm la ilahe illallah okuyorduk ya o topikte sira sende .katil kendin icin dua al bence.~ | SAÂDET SALÂTI | ~
Bu sîğa altıyüzbin kere salât okumaya denktir. Buna "Saâdet Salâtı" denmesi iki cihan saâdetini kazandırmaya vesile olduğu içindir.
Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin adede ma fi îlmillahi salâten dâimeten bidevâmi mülkillâh
MÂNÂSI: “ALLAH'ım! Efendimiz ve Sahibimiz Muhammed (salallahu aleyhi ve sellem)'e ailesine, ashabına ve ehli beytine; selâm, salât, teslimiyet ve bereket ulaşım arzumuzu ulaştır. ALLAH'ın ilminde olanların adedince ve ALLAH'ın mülkünün devâmınca bir salâtla...”
zeynep cnm la ilahe illallah okuyorduk ya o topikte sira sende .katil kendin icin dua al bence.
kızlarrrrrrr.. ne yapıyonuzzzz
yorgunum dostlarım...
iyi sen nasılsın
KIZMA CNM KENDI DUANA KATILMADINDA ITIRAZ EDENLER OLDU BENDE IKI GUN ONCE BAZI TOPIKLERE YAZDIGINI GORDUM DEDIM BELKI GORMEDIN BILDIRI GELSIN DIYE YAZDIM.ya pasif üyelik yazıyordu giremedim görmüyor muydunuz? anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?