- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.821
Hayırlı uğurlu olsun inşallaahhkkkkkkkkızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
lütfen beni listeden silmeyin.. ben pazartesi akşama doğru girerim inş. aeo
ay allah razı olsun canımHayırlı uğurlu olsun inşallaahhAllah ödeme kolaylığı versin.. güle güle, sağlıkla, mutlulukla oturun evinizde..
kkkkkkkkızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
oh be bugün duyduğum en güzel haber.. güle güle oturmak nasip etsin rabbim.ardından da bi bebiş ohhh...
CNM BU GUNLUK BIR DUA DEGILKI.BIR KAC GUN SURSEDE OLUR.SEN ELSE ICIN OKUMUSTUN.KENDINEDE NIYETLENIP OKU.DILEGINI TUT NAMAZINIDA KIL BENCE.INSALLAH RABBIM KABUL ETSIN BENDE SUAN SENIN ICIN OKUYORUM.ELSENINKINI BITIRMISTIM.LISTE BITTI ZATEN.Kizlar ben bir günde 370 okuyabiliyorum anca. Burdakiler hem else ye hem bana okuyorlar anlamadım ama ben dediğim gibi 370 okuyabiliyorum bugunde okudum ekleyin.
Sağol canım inşallah hepimizin duaları kabul olur. Okuyan herkesten Allah razı olsun.CNM BU GUNLUK BIR DUA DEGILKI.BIR KAC GUN SURSEDE OLUR.SEN ELSE ICIN OKUMUSTUN.KENDINEDE NIYETLENIP OKU.DILEGINI TUT NAMAZINIDA KIL BENCE.INSALLAH RABBIM KABUL ETSIN BENDE SUAN SENIN ICIN OKUYORUM.ELSENINKINI BITIRMISTIM.LISTE BITTI ZATEN.
Aminn canim hepimizin inşallah.merale 370 okudum ...Rabbim kabul etsin ...Gönlündeki dileği hayırlısıyla tez zamanda versin...Aminnnn
Hayırlı olsun canim.Gule Güle oturun inşallah.kkkkkkkkızlar ev kredisi onaylandı ct kutulucam. pazarda evi temizlemeye gidicez. pzt tabuyu üzerimize alıcaz.
Canım ben de senin için 370 okuyorum ama yarın bitecek inşallah.. Allah dualarını kabul etsin..Sağol canım inşallah hepimizin duaları kabul olur. Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Sağol canim hepimizinki kabul olsun kizlar Rabbim herkesin gonlundekini versin.Canım ben de senin için 370 okuyorum ama yarın bitecek inşallah.. Allah dualarını kabul etsin..
Bittimi sayı tamamlandimi??kIZLAR MUTLU HAFTA SONLARI BEN MERAL ARKADAŞIMIZ İÇİNDE 370 OKUDUM VE BÇYLECE TÜM HERKEZ İÇİN BİTMİŞ OLDU .ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
inş tatlımmm.Hayırlı olsun canim.Gule Güle oturun inşallah.
Bittimi sayı tamamlandimi??
Kıxlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun meral arkadaşımızın eksigi varmı ben tamamlıyım masculin gelmişti okudmu o ben onun yerine okuyordum ya? Meral arkadaşımız için okudumu yada eksik varsa ben okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?