- 25 Ekim 2013
- 8.470
- 21.834
- 598
- 50
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.721
herkes hakkını okusun 370 ben o kadar okudum lütfen olmayanlarda gelsin ve bitirelim yılan hikayesine döndüben sana okudum yukarıdaki listede yazıyor zaten...Meral okuyoruz herhalde ama kaç tane okuyoruz bilmiyorum ben
cnm adetliyim diye else girsin dedim bugun temizlendim.isterseniz bir turda else ye okuyalim oda okuyor sonucta.Canım niye cıktıGURBET KUSU
O kendine okutup gidecek biri değil ki
Herkese okumadan gitmez yani bana okuduGURBET KUSU
Anlamadım gerçekten
canım okuyalımda herkes yok o yüzden biz 370 okuyalım kalanını sen okursun çünki senin yerine else okudu hepcnm adetliyim diye else girsin dedim bugun temizlendim.isterseniz bir turda else ye okuyalim oda okuyor sonucta.
meral ve else için 370 cnmArkadaşlar ben gulucks için 404 okudum şimdi kim için ne kadar okuyacam onu yazın lütfen
bende yarın else03 370 okurum okundu yazbilirsinizSALATI TEFRİCİYE
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
ELSE03 arkadaşımız için okuyoruz
Rabbim dileklerinizi kabul etsin.Amin...
1. Volhat...... ................................
2.Sndz (sündüz) ...........................
3.İstanbulunsultani(zeynep)........
4. papatyam(ayşe) ........................370 ALDI
5.dely ............................................
6.elseo3...........................................
7.Yasemin5846 ...............................
8.Ecem8736 ....................................
9.GULAY3535...................................
10.debusi ..........................................
11.Gulucuks ......................................
12.Masculin(ayse).............................
OKUNAN...........................................................
KALAN...............................................................
TMM CNM YAZIYORUM.BITINCE BILDIRIRSIN.bende yarın else03 370 okurum okundu yazbilirsiniz
Canım benim gercekten cok teskur ederim kendinizi sıkmayın cok ben tamalrım gerisini allah hepimizin dualrını kabul etsinCNM NE KADAR ALICAKSAN YAZ GERISINI BEN ALICAM .RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH .
ELSE ICIN OKUYALIM BIR TUR SONRA MERAL GELIRSE ONA OKURUZ O YOK BUGUNLERDE.
LISTEYI VOLHATTA ZEYNEPTE YAPMIYOR ARTIK.BARI BIZ DEVAM EDELIM.
ALAN ALABILDIGINI ALSIN KIZLAR
YOK CNM NIYE SIKILALIM KI .HERKESE SIRAYLA OKUNUYOR. BEN YOKKEN YERIME OKUMUSSUN COK TSKR EDERIM.SIMDI SANA OKUYALIM ALMAK ISTEYENLER ALSIN .Canım benim gercekten cok teskur ederim kendinizi sıkmayın cok ben tamalrım gerisini allah hepimizin dualrını kabul etsin
bencede tatlımherkes hakkını okusun 370 ben o kadar okudum lütfen olmayanlarda gelsin ve bitirelim yılan hikayesine döndü
CNM BEN SANA OKUYAMADIM DUAN BITTIMI BILMIYORUM BI BAK DIGER SAYFALARA EGER EKSIK VARSA OKURUM INSALLAHbencede tatlım
Gulucuks arkadaşımız için 404 tane okudum biraz geç oldu ama hakkını gelal et canım Rabbim ne duan varsa en kısa zamanda versinbencede tatlım
CNM KIMIN ICIN OKUDUN .BIZ YENI KISIYE GECTIK KAC ALICAKSIN.Canim 370 okudum cok şükür ekle
Ben sizin yerinize okudum gulucuks arkadaşa 404 tane şimdi bitti sizin yerinize ben girdigim için okudum :)CNM BEN SANA OKUYAMADIM DUAN BITTIMI BILMIYORUM BI BAK DIGER SAYFALARA EGER EKSIK VARSA OKURUM INSALLAH
SALATI TEFRİCİYECanim 370 okudum cok şükür ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?