- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.741
else için mi okuduCNM KIMIN ICIN OKUDUN .BIZ YENI KISIYE GECTIK KAC ALICAKSIN.
Nasil canim anlamadım? ?CNM KIMIN ICIN OKUDUN .BIZ YENI KISIYE GECTIK KAC ALICAKSIN.
CNM GULUCUK ICINMI OKUDUN.Nasil canim anlamadım? ?
CNM LISTE BAYA KARISMIS ILGILENEN YOK NAPIM BIRINDEN BASLAYALIM FARK ETMEZ YA OKUYALIM SIRAYLA. VE ACELEMIZ YOK KIZLAR BIR HAFTAYA KADAR IKISINE DE OKURUZ OLMAZMI?????Kızlar benhiye ı çağırdım
hedef 2016 da gündüz leri giriyor galiba
Ama önce Meral e okunmayacak mı
Çünkü else03 ten önce Meral gelmiş listeye
Evet bende onu diyicektim benden once bir arkadaş var hatta bende ona başladım yani meral arkadaşımızaKızlar benhiye ı çağırdım
hedef 2016 da gündüz leri giriyor galiba
Ama önce Meral e okunmayacak mı
Çünkü else03 ten önce Meral gelmiş listeye
LISTEYI YAPTIM ARTIK BOZMAYALIM CANLARIM ONEMLI OLAN OKUNANLARDIR LISTE VE SIRA BAHANEEEvet bende onu diyicektim benden once bir arkadaş var hatta bende ona başladım yani meral arkadaşımıza
Siradaki kimse ona okuyorum hep.okudugum kişi nin duasi bittiyse siradakine eklenmiyormu???CNM GULUCUK ICINMI OKUDUN.
cnm inanki neler oldugunu bende cozemedim.sayfa baya karisti.simdi senin okudugunu elseyemi yazayim??? sen kara ver.biz else icin basladik .zaten 3 gune kadar sana geceriz.Siradaki kimse ona okuyorum hep.okudugum kişi nin duasi bittiyse siradakine eklenmiyormu???
Yaz canim elseye Rabbim duasini kabul etsin..cnm inanki neler oldugunu bende cozemedim.sayfa baya karisti.simdi senin okudugunu elseyemi yazayim??? sen kara ver.biz else icin basladik .zaten 3 gune kadar sana geceriz.
kizlar liste en son bu haldeydi bilmiyorum kimler bitirdi.gulucuk kendi duasini toplasin eksik varsa okur tamamlarim.SALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
GULUCUKS arkadaşımız için okuyoruz
Arkadaşlar,benim dileğim maddi sıkıntılarımızın bitmesi,hayırlısıyla ev sahibi olmaktır.
Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin.Amin...
1. Volhat...... ..................... 404 +100(meral in okumadıgı debusi için) OKUDU
2.Sndz (sündüz) ................ .404 OKUDU
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 404 +50(meral in okumadıgı debusi için) OKUDU
4. papatyam(ayşe) ............ 404 OKUDU
5.dely ..................... ........... 404
6.elseo3.................... .......... 404
7.Yasemin5846 .................. 404 +50(meral in okumadıgı debusi için) OKUDU
8.Ecem8736 ........... ...... . ……. 404 okudu
9.GULAY3535...... ........ . ........ 404 okudu
10.debusi ................ .............. 404 okudu
11.Gulucuks ................ .. ...... .404 okudu
Yasemin: kızlar ben gulucukgs için 404 okudum
Debusi den kalan Meral in okumadığı bana yazılan 50 yide okudum.
Bende çıkıyorum listeden.
Ama Meral gelirse o na da okunursa bana özelden ulaşıp söyleyin hakkıma düşen neyse okurum.
Yeni listeye eklemeyin beni
Hepiniz hakkınızı helal edin
Allah razı olsun
OLUR TATLIMCNM LISTE BAYA KARISMIS ILGILENEN YOK NAPIM BIRINDEN BASLAYALIM FARK ETMEZ YA OKUYALIM SIRAYLA. VE ACELEMIZ YOK KIZLAR BIR HAFTAYA KADAR IKISINE DE OKURUZ OLMAZMI?????
BENİMKİNİ RABBİM KABUL ETSİN ARTIK. NE DİYEYİM. OKUDUM SAYFALARI ANLAYAMADIMkizlar liste en son bu haldeydi bilmiyorum kimler bitirdi.gulucuk kendi duasini toplasin eksik varsa okur tamamlarim.
meral en son 370 okudum yazmissin bence gulucuge ekleyelim. else icin okumak istersen alabilirsin cnm.daha sonra sana gecicez takipte ol lutfen
Seninki tamm cnm herkes okudu sana dely kalmıstı en osn oda tamamladıBENİMKİNİ RABBİM KABUL ETSİN ARTIK. NE DİYEYİM. OKUDUM SAYFALARI ANLAYAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?