- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.641
bence 16 sında olmazsın artık mart ayında olursun
inşallah inşallah ya martın ortasnda filan olurum yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence 16 sında olmazsın artık mart ayında olursun
BENDE DÖRT GÖZLE BEKLİYOM ÇÜNKÜ GENETİK TESTLER ŞYAPILCAK İLK ADETİMİN 2-3 GÜNÜ...
ALLAHIM İNŞ HİÇ BİŞİYİM ÇIKMAZ
GECEN AY BEBEK DERDİNE DÜŞMÜŞTÜM.
BU AY EV.. HEPTE AYNI TARIH 6 OCAKTA TEST YAPMIŞTIM,8 OCAKTADA KAN TESTİ.12 OCAKTA BEBEK KONTROLU 16 OCAK DÜŞTÜ.
7 ŞUBAT CT GÜNÜ KAN VERMEYE GİTTİM BEBEK GİTMİŞ VÜCUDUMDAN. AMA OGÜN EV İÇİN ANLAŞTIK.
10 ŞUBATTA DA KREDİ BAŞVURUSU
ALLAHIM HAYIRL I EYLE.
TEKRAR HAMİLE KALIRIM İNŞ EVEMDE KENDİ YATAĞIMDA..ne güzel sen yine de hamiş olabileecğini biliyorsun ..biraz kötü ama hiç o şansı yakalayamayanlarda var . kalbini ferah tut
tefriciye okuduk zaten başka bi dua okuyalım bencebitti ise eğer 1- ben olmak istiyorum
tefriciye okuduk zaten başka bi dua okuyalım bence
kelime i tevhid olur la havle olabilir herkesin fikrini alalım abdessizde okuyabileceğimiz tesbihler olsun iş yerinde sürekli abdestli olamıyorumolur hangi dua olsun peki
BEN KATILAMICAM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN OLUR MUyeni listeye geçiyoruz arkadaşlarrrr
1 ben olabilir miyim.. lütfenn
En son kime okuduk simdi kime okuyoruz bana yardimci olurmusunuz anlamadim benKIZLAR İSTANBULDA KAR YAĞIYO
gülücüks için okuduk cnm meral herhalde çıktı gelmiyoEn son kime okuduk simdi kime okuyoruz bana yardimci olurmusunuz anlamadim ben
Canım bak listeyi aldım bu sayfaya 404 adet gulucukgs için okuyacaksınEn son kime okuduk simdi kime okuyoruz bana yardimci olurmusunuz anlamadim ben
geçmiş olsun cnmKizlar kaç gündür giremedim.Hafta sonu hastaneye gittim,çok kötü boğazım iltihap olmuş antibiyotik lerle zor ayakta duruyorum ağrısı kulaklarima vurdu ordan anneme gectim sağolsun ilgilenendi yarin evime geçeceğim inşallah dualara devam ederim hakkınızı helal edin kusura bakmayin