- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 964
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.681
Sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun cnm
günaydın canım ben meral için okuyorum benim bitiyo else içinde okursanız yardımcı olurumliste ne alemde kızlar ben yoğunum biraz. takip edemedim.. son hali ne listenin.
Canım ben hafif spor yapıyordum. Spor salonunda toplam 1 saat, yürüyüş bisiklet falan.. Dikkatli yapıyordum yani. Zaten doktor devam edebilirsin dedi. Daha iyiymiş spor. Çok hoplayıp zıplamadığın sürece çok yararlı.. Zaten istiyorduk. Yumurtlama günlerine dikkat ediyorduk. 1 sene olmuştu. 2 kere yumurta büyütücü hap ve çatlatma iğnesi kullandım. Olmayınca rahim filmi de çekindim. Bir sorun bulamadılar zaten eşimde de bende de. Rahim filminden sonra 2. ayda kendiliğinden oldu. Tedavisiz. Tabi hala emin değilim. Bebeği göremedik daha. Allah kısmet ettiyse, vardır inşallah. Kendimi çok kaptırmıyorum. Nasip olmuştur inşallah. Bekliyoruz hayırlısını..naspten ote koy yok derler ya...... sen spor yapmiyormuydun nasil oldu hangi ara oldu bir sey uyguladinmi????????
İnşallah canım Çok saol. Dua ediyorum. Allah bu umudu verdi, devamı gelir inşallah.. İnşallah bebeğim benimledir.. Ailelere bile söylemedik. Allah nasip ederse bir görelim de..tebrik edewrim canım inşalllah hayırlı haberler veririsin dua et bol bol rabbim nasip etti inşallah topiğimizin ilk bebişi:)
Çook teşekkürler canıımm İnşallah sağlıkla bir görelim de bebişi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Allah sizden de razı olsun canıımmcanım günaydın diğer taraftada yazdım yine yazayım çokkk sevindimm Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. son günlerde aldığım en güzel haber keseyide görürsün inş. darısı tüm isteyenlere olsun
Çok saol canıımm.. İnşallah sağlıkla devam eder.. Darısı tüm isteyenlere olsun.. Herkesin duası kabul olsun inşallahvay canım vay vay vay vay vayyy çok sevindim... duamızın ilk tuttuğu kişi sensin..yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah canım.. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahTEKRAR HAMİLE KALIRIM İNŞ EVEMDE KENDİ YATAĞIMDA..
Kızlar masculin adetliyken okumak istemiyordu. O sırada da else03 arkadaş gelince, masculin yerine okumayı kabul etmişti, o yüzden araya yazdılar.Canım aynen bak herşey karışık Sende sormamışsın
Listedeki çoğu arkadaş Meral Son diye biliyor
Listeyle @volhat ilgileniyordu ara sıra oda çıkacak galiba listeden benim gibi
Sana Dediğim gibi bende ayrılacağım için bana okuyanlara okuyayım haksızlık olmasın dedim. Sonra ismin yabancı geldi dedim elseo3 e ben okumadım ama okumadıysam benim ismimim üzerinde nasıl yazıyor ona ne zaman okundu masculin niye çıktı diye sorayım kızlara dedim
Neyse canım gelsin arkadaşlar belli olur kim ekledi seni nasıl düşündüler
Zaten geçmişe bakarlar yazıyordur geçmişte herşey.
nane yağı sür kafana alnınaMerhaba kızlar,
2 gündür işe gidemiyorum. Ben de migren var İlaç da içemeyince çok zor. Doktor parol içebilirsin dedi ama o ne kadar işe yarıyor işte.. Ben hep migren ilaçları içerdim.. Baş ağrısı, mide bulantısı.. Hiç bir şey yiyemiyorum. İnşallah bebiş sağlıklıdır da, değer..
canım meral için okuyorum ben ona okunmadı dahabende anlamadım son kişi kaldı mı kalmadı mı okunmayan var mı ????????
yeni listede ne dua okuyacağımız netleşmedi... herkes fikir versin dedik ama
Çok saol canım ama yok ki.. Bulamam da sanırım. Alırım sonra sürerim artık bir daha olursa..nane yağı sür kafana alnına
Aynen canım liste herşey karışık kimseden bir açıklama gelmiyorBEN gercekten anlamdım bu oalyı bana okumasınızda olurda kimsenin bişey dedgi yok ikinci tura alsaydımıx okuduklarma helali hoş olsun ama gercekten nasıl bir dua sayfası şaşırdım başladysak bi işe bitirmeliyiz ben ustume düşeni yapıvam sırf insanları yarı yolda bırkmamki buda benim vazifem deil başka arkadaş çıktı diye okuyorum allah rızası için okuyorum ve kimseninde bana okumasını istemiyorum
DUa sayfası bide bende şaşırdım yani yarıl yolda bırakılcak bişey deil günde bi iki saatayrılsa biyerki ben çıkan arkadaşın yerine girdim bari liste bitsindeAynen canım liste herşey karışık kimseden bir açıklama gelmiyor
Ben de şarkının ve madur olmamandan yanayım