- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.621
İnşallah canım yaaa Çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..ay cok sevindim insallah bebiside gorursun minik kalbinide duyarsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaa Çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..ay cok sevindim insallah bebiside gorursun minik kalbinide duyarsin insallah
naspten ote koy yok derler ya...... sen spor yapmiyormuydun nasil oldu hangi ara oldu bir sey uyguladinmi????????İnşallah canım yaaa Çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..
icralık olmadıkta uyarı mesajı gelmişti, garantiden eğer ödeme yapmazsanız yasal takip sonra o ay hemen borç bulup kapadık. ve ağustosta bitiyo taksidi . onu bile kapadımbiz çok zenginiz ooo bir tomar paramız var sanki.. ..kredi de artık gelirine bakıyorlar.. icralık olmadıysan hiç kredi çıkar. evi ipotek gösterip alırsınız.
istanbula göre fiyatı çok çok uygun..benim evimin karşısında yapılıyor yeni bina bahçe katına 150.000 tl istiyor. istanbulun çivisi çıktı
sağol tatlım. buğuün kredi için başvuru yapıcamHayırlı uğurlu olsun.. Allah gönlünüze göre versin canımm :)
Merhaba kızlar
Ben gulucukgs için henüz 200 okuyabildim. Hesap nasılsa dediğiniz gibi 404'e tamamlarım ama 2-3 gün daha sürer. Ben hızlı okuyamıyorum maalesef, söylüyorum zaten. Ama mutlaka bitiririm. Sonrasında meral'e de 370 okurum. O bana okumuştu, Allah razı olsun. Onu da buraya ya da kendisine yazarım. Çabuk bitmez ama bititiririm mutlaka..
Canım, çok saol Doktora gittim.. Hem de neler neler oldu.. Doktorda değil öncesinde :)) Sanırım hamileyim Tam sevinemiyorum çünkü bugün doktor bebeği göremedi ama daha erken dedi. Adet tarihim cuma ya da cumartesiydi. Yeni geçti daha. Haftaya salı tekrar randevum var. Keseyi görürsek, bir de kalp atışı duyabilsek rahatlıcam.. Şoktayım :) Aşılama için doktora gidecekken, bebiş için gittim Dün öğrendim daha :) Hala inanamıyorum ki zaten.. Dualarınızda bana da sağlıklı bir hamilelik için dua ederseniz, Allah razı olsun.. Hala keseyi göremediğimiz için risk devam ediyor. Yani bebek olmaya da bilir Allah korusun.. ama olumlu düşünmem lazım.. Çok garip hissediyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah gönlünüze göre versin canımm :)
icralık olmadıkta uyarı mesajı gelmişti, garantiden eğer ödeme yapmazsanız yasal takip sonra o ay hemen borç bulup kapadık. ve ağustosta bitiyo taksidi . onu bile kapadım
Merhaba kızlar
Ben gulucukgs için henüz 200 okuyabildim. Hesap nasılsa dediğiniz gibi 404'e tamamlarım ama 2-3 gün daha sürer. Ben hızlı okuyamıyorum maalesef, söylüyorum zaten. Ama mutlaka bitiririm. Sonrasında meral'e de 370 okurum. O bana okumuştu, Allah razı olsun. Onu da buraya ya da kendisine yazarım. Çabuk bitmez ama bititiririm mutlaka..
Canım, çok saol Doktora gittim.. Hem de neler neler oldu.. Doktorda değil öncesinde :)) Sanırım hamileyim Tam sevinemiyorum çünkü bugün doktor bebeği göremedi ama daha erken dedi. Adet tarihim cuma ya da cumartesiydi. Yeni geçti daha. Haftaya salı tekrar randevum var. Keseyi görürsek, bir de kalp atışı duyabilsek rahatlıcam.. Şoktayım :) Aşılama için doktora gidecekken, bebiş için gittim Dün öğrendim daha :) Hala inanamıyorum ki zaten.. Dualarınızda bana da sağlıklı bir hamilelik için dua ederseniz, Allah razı olsun.. Hala keseyi göremediğimiz için risk devam ediyor. Yani bebek olmaya da bilir Allah korusun.. ama olumlu düşünmem lazım.. Çok garip hissediyorum :)
İnşallah canım yaaa Çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..
günaydın cnm meral için okunmıcak mıvay canım vay vay vay vay vayyy çok sevindim... duamızın ilk tuttuğu kişi sensin..yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm meral için okunmıcak mı
cnm cok sevindiiiiiiiiiim Allahın tamamına erdirsin inşşşşşşş sağlıkla kucagınıza alırsınızMerhaba kızlar
hayr cnm benm kendiminki bitti demek istedim 404+100 onu söylemek istedim meraldende ses olmadıgı için baskalarına ekledim okuyabilecek olanlaraNE BİLİYİM anlamadım listenin en sonu da bitti demiş volhat
günaydın canım o zaman biz okucaz 370 meral için doğrumuhayr cnm benm kendiminki bitti demek istedim 404+100 onu söylemek istedim meraldende ses olmadıgı için baskalarına ekledim okuyabilecek olanlara
günaydın cnm bilmiyorum ki cnm kendisi yok kaç gündür dün Allak bullak oldum o yüzden onun debusiye okuyacagı sayıyı okuyabilenlere dagıttım herkes neden fazla okuyoruz falan denilmeye basladı dün benimde evimdede sıkıntılarım vardı yoksa zaten eksik kaldıgında kimseye söylemeden ben tamamlıyodum üstünü kendiside yok bilmiyorum bana okunurken o yoktu zatengünaydın canım o zaman biz okucaz 370 meral için doğrumu
BENDE DÖRT GÖZLE BEKLİYOM ÇÜNKÜ GENETİK TESTLER ŞYAPILCAK İLK ADETİMİN 2-3 GÜNÜ...benim kırmızılar bi gün önceden teşrif ettiler
benim kırmızılar bi gün önceden teşrif ettiler
bence 16 sında olmazsın artık mart ayında olursunsenin yine iyi ben yine olur muyum acaba 16 sında (((((