- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.261
cnm dediğin yakıyı yaptım bakalım inş faydasını görürüm bununlada baya hamile kalan varmısbanamı dedin yok cnm ben tatilde değilim hafta sonundan bahsettim
hadi bakalım inş. canım arı sütünüde içiyosunuz dimicnm dediğin yakıyı yaptım bakalım inş faydasını görürüm bununlada baya hamile kalan varmıs
evet bitti bitecek 21 gün yenmesi gerekiyormus tekrar alıcam .ben bu yakıyı 1 gün durdurdum ama belli bir günü varmıydı.hadi bakalım inş. canım arı sütünüde içiyosunuz dimi
arı sütü yakı dualar yumurtlama gününü degerlendirme ne varsa deniyorum eger hamile kalırsam hangisinden kaldıgımıda bilemicem hahahhadi bakalım inş. canım arı sütünüde içiyosunuz dimi
genelde iki gün kalıyo benim bildiğimevet bitti bitecek 21 gün yenmesi gerekiyormus tekrar alıcam .ben bu yakıyı 1 gün durdurdum ama belli bir günü varmıydı.
sen yeterki kalda bilme boşverarı sütü yakı dualar yumurtlama gününü degerlendirme ne varsa deniyorum eger hamile kalırsam hangisinden kaldıgımıda bilemicem hahah
anladım cnm bnm kiside akşam yapıştırdım ertesi akşam cıkarttım inş olur yaa bu günde kasıklarım agrıyor yumurtlama günüm sanırımgenelde iki gün kalıyo benim bildiğim
dogru söylüyorsun aynen tek hamile kalıyımda.sen yeterki kalda bilme boşver
evet cnm 170 kalmısya 70 ini ben okudumVOLHAT CNM 70 MI OKUDUN BENIM ICIN .KARISIKLIK OLMASIN DIYE SORAYIM DEDIM
COK SAGOL CNM BEN HALA OKUYORUM. DUA KITABI ELIMDEYKEN DIGER KISIYE GECEYIM O HALDEevet cnm 170 kalmısya 70 ini ben okudum
CNM YAKIYI YUMURTLAMA GUNLERINDE HIC CIKARTMAYACAKTIN NIYE CIKARDIN KALSAYDI KESKE.ZARARI YOK O BELINDEYKEN BIRLIKTE OLUCAKSINIZ KI SICAKTA DOLLENME GERCEKLESSIN MAKSAT O.AMA INSALLAH GEREKTE KALMAZ BOYLE SEYLERE.INSALLAH INSALLAH KENDILIGINDEN OLUR BU AYanladım cnm bnm kiside akşam yapıştırdım ertesi akşam cıkarttım inş olur yaa bu günde kasıklarım agrıyor yumurtlama günüm sanırım
tmm cnm fazlan varsa diğer arkadasa eklersinCOK SAGOL CNM BEN HALA OKUYORUM. DUA KITABI ELIMDEYKEN DIGER KISIYE GECEYIM O HALDE
ayy ne bileyim yaaa akşam yapıştırdım ertesi akşam birlikteliktelik oldu banyodan önce cıkarttım.şimdide yumurtluyorum herhalde kasıklarım ağrıyor ne bileyim yaaaa hayırlısı senn ne oldu inşallah tutmusturCNM YAKIYI YUMURTLAMA GUNLERINDE HIC CIKARTMAYACAKTIN NIYE CIKARDIN KALSAYDI KESKE.ZARARI YOK O BELINDEYKEN BIRLIKTE OLUCAKSINIZ KI SICAKTA DOLLENME GERCEKLESSIN MAKSAT O.AMA INSALLAH GEREKTE KALMAZ BOYLE SEYLERE.INSALLAH INSALLAH KENDILIGINDEN OLUR BU AY
INSALLAH TUTMUSTUR CNM AMA HIC UMIDIM YOK YA KASIKLARIMDA COK SANCIM VAR. BELIMDE KOPACAK SANNKI.BAKALIM IKINCI ASILAMADA BOS CIKARSA YOL DIREK TUPE GIDER HERHALDEayy ne bileyim yaaa akşam yapıştırdım ertesi akşam birlikteliktelik oldu banyodan önce cıkarttım.şimdide yumurtluyorum herhalde kasıklarım ağrıyor ne bileyim yaaaa hayırlısı senn ne oldu inşallah tutmustur
370 tane okudum Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin...Amin...SALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
GULAY arkadaşımız için okuyoruz
Duası;Rabbimiz den hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar istiyor
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)...... .............. 374OKUDU
2.Sndz (sündüz) .......... ......... .370
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 370
4. papatyam(ayşe) ....... ......... 370
5.dely .......................... ........... 370
6.masculin(ayşe) ........ .......... 370
7.Yasemin5846 ............ ......... 370
8.Ecem8736 ........... ...... . ……. 370
9.GULAY3535...... ........ . ........ 370
10.debusi ................ .............. 370
11.Gulucuks ................ .. ...... 370
12.meral00................ ... ...... 370
stres sıkıntı yapıyor cnm üzülme Soğan kürü düzenliyormus öyle söylüyordu kızlar Allah hayırlısını vrsnkızlar günaydınnnnnnnn ya benim bat 16 sı ben bugün hasta oldum neden acaba ya offfff ilk defa böyle birşey oluyor çok üzgünümmm
stres sıkıntı yapıyor cnm üzülme Soğan kürü düzenliyormus öyle söylüyordu kızlar Allah hayırlısını vrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?