İlk evliliğimden iki oğlum var 15 ve 14 yaşlarında. Allah uzun versin çocuklarıma .Eşimi çok seviyorum ortak bir yavrumuzun olması hayali bile çok tatlı geliyor. Mesaj yazan fikirlerini söyleyen hanım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten cesaret verici. Doktor kontrolünde bir hamilelik geçirsem dahi söylediğiniz tehlikelere maruz kalma ihtimalim var mı?
Belki de hiç olmayacak... olursa hayırlısı olsun bakalım.
Ebru hanım dualarınız için çok teşekkürler. Eşimin üç çocuğu var en küçüğü 24 yaşlarında.Bayram sonrası doktora giderim artık. Hormon ve yumurtlamaya baktırmadım. Duruma göre ne yapılması gerekliyse söylerler sanırım.
Ya sanki öz ve öz ablamsın, bu kadarmı sevilir bir insan, iyi ki varsın canım ablacımGözlerim dolu dolu okudum mesajları. Neredeyse dokuz yıl önceki hayalim ne güzelmiş. İstemiştim ama nasip olmadı. Allah isteyen arkadaşlara sevdiklerime versin. Özellikle de bugünleri heyecanla geçen canım arkadaşımBal0ncuk gönlünden geçen güzellikleri Rabbim hakikate dönüştürsün. Bak yıllar önce ben de nasıl yavru hayaliyle doluymuşum. Anne olmani canı gönülden diliyorum bitanemm.
Ablalık sadece kan bağıyla olmaz ki tatlım...ruh bağımız var bizim teeee ezelden. Sen de iyi ki kardeşim oldun.Ya sanki öz ve öz ablamsın, bu kadarmı sevilir bir insan, iyi ki varsın canım ablacım
Gözlerim dolu dolu okudum mesajları. Neredeyse dokuz yıl önceki hayalim ne güzelmiş. İstemiştim ama nasip olmadı. Allah isteyen arkadaşlara sevdiklerime versin. Özellikle de bugünleri heyecanla geçen canım arkadaşımBal0ncuk gönlünden geçen güzellikleri Rabbim hakikate dönüştürsün. Bak yıllar önce ben de nasıl yavru hayaliyle doluymuşum. Anne olmani canı gönülden diliyorum bitanemm.
Ya sanki öz ve öz ablamsın, bu kadarmı sevilir bir insan, iyi ki varsın canım ablacım
Ablalık sadece kan bağıyla olmaz ki tatlım...ruh bağımız var bizim teeee ezelden. Sen de iyi ki kardeşim oldun.
Teşekkür ederiz, o tatlılık sizin kalbinizin gözüama ne kadar tatlısınız
Bir şeker daha buldum.ama ne kadar tatlısınız
Bir şeker daha buldum.
Daha doğrusu o bizi buldu. Çok teşekkür ederim o sizin tatliliginiz. Yıllar yıllar önce bebek hayalim olmuştu. Konumu ziyarete gelince aklıma bu hayali olan arkadaşım canım ciğerim baloncugum geldi...Ne güzel bu hoş tesadüfe siz de denk geldiniz. Bizim bir sayfamız var vaktiniz olursa bekleriz Özge hanım...Ben etiketlerim sizi adres bulmakta hiç zorlanmazsiniz. Arzu ederseniz tabi...hoşça kaliiiin
Teşekkür ederiz, o tatlılık sizin kalbinizin gözü
Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu, inşallah zaman bizi yormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?