• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 Yaşındayım Menopoza Girmeden Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum

16 Mart 2008
45.892
224.252
1.123
Antalya
Çoğu kadına çılgınlık olarak gelen bir şey bana çok çekici geliyor. Neden bu kadar beklediniz diyeceksiniz eşimi zor ikna ettim. 2008'de ikinci evliliğimi gerçekleştirdim başlarda çocuk düşünmüyorduk ama yuvamda bir eksiklik var bu konuda hanım arkadaşlarımın fikrini düşünüyorum. Oldukça riskli bir yaşta olduğumu biliyorum amaeşimden bir çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum.

ilk evlılıkten cocugunuz varsa ben olsam düünmezdım 42 yasında ben 35ten sonra bıle düünmeyenlerdenım cünkü günümüzde ılerı yas hamılelıklerınde down sendromuna fln yada dıgerlerıne cok rastlanıyor ılerı yasta genelde rısklı gebelıkler oluyoır mutlaka amnıyosentez yapılması gerkıcek mesela ondada düüşk rıskı azda olsa var karar sizin tabı annemde benı 39 da dogurmus bır dra görünüp testlerınızı fln yaptırın derım rısklı pek bır durum yoksa mesela yüksek tansıyon fln deneyebılırsınız

arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah eşinde eğer istiyorsa doğur tabiki artık insanlar 45-50 yaşında bile doğuruyor.ben ilk doğumumu 38yaşında yaptım sadece ileri yaş gebeliği olduğu için amniyosentez yaptırdık çok şükür dünyalar tatlısı bir oğlum var ve önümüzdeki yıl 2.bebeği düşünüyoruz bende 40 yaşındayım bu arada:)

İlk evliliğimden iki oğlum var 15 ve 14 yaşlarında. Allah uzun versin çocuklarıma .Eşimi çok seviyorum ortak bir yavrumuzun olması hayali bile çok tatlı geliyor. Mesaj yazan fikirlerini söyleyen hanım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten cesaret verici. Doktor kontrolünde bir hamilelik geçirsem dahi söylediğiniz tehlikelere maruz kalma ihtimalim var mı?
Belki de hiç olmayacak... olursa hayırlısı olsun bakalım.

İlk evliliğimden iki oğlum var 15 ve 14 yaşlarında. Allah uzun versin çocuklarıma .Eşimi çok seviyorum ortak bir yavrumuzun olması hayali bile çok tatlı geliyor. Mesaj yazan fikirlerini söyleyen hanım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten cesaret verici. Doktor kontrolünde bir hamilelik geçirsem dahi söylediğiniz tehlikelere maruz kalma ihtimalim var mı?
Belki de hiç olmayacak... olursa hayırlısı olsun bakalım.

ayyy ne mutlu genç delikanlılara belki bir prenses gönderir rabbim:)allah gönlünüze göre versin arkadaşım.eğer bu tehlikeler yaşanacaksa 40 veya 25 yaşhiç farketmiyor alt katımdaki komşum 6aylık hamile ve hastanede yatıyor tansiyonu düşmüyor ve şekeri çıkıyor onun için ileri yaşta şunlar olacak diye konuşmak boş siz iyi bir dr bulup kontrollerinizi aksatmazsınız gerisi allahın bileceği.

tabıkı ıı bır uzman olmalı kı testlerı es gecmeden yapsın özellıkle amnıyosentez dıger kontrollerıde yakından takıp ederse sorun olmaz sanırım bence daha fazla bekleme bıran evvel arastır bayram bıtımı hemn bır dra görünüp calısmalara baslayın derım:))eşinin cocugu varmı sperm sorunu fln cıkmaz ınsallah düşüklük gıbı sızde hormon ve yumurtlamaya baktırdınızmı hemen hamıle kalırsınız ınsalalh

Ebru hanım dualarınız için çok teşekkürler. Eşimin üç çocuğu var en küçüğü 24 yaşlarında.Bayram sonrası doktora giderim artık. Hormon ve yumurtlamaya baktırmadım. Duruma göre ne yapılması gerekliyse söylerler sanırım.

şu mubarek gecede allah gönlündekini versin arkadaşım inşallah ortak bir meyveniz olur ve ilk müjdeni burdan bize verirsin:)darısı isteyen herkese inşallah:))

Gözlerim dolu dolu okudum mesajları. Neredeyse dokuz yıl önceki hayalim ne güzelmiş. İstemiştim ama nasip olmadı. Allah isteyen arkadaşlara sevdiklerime versin. Özellikle de bugünleri heyecanla geçen canım arkadaşım Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gönlünden geçen güzellikleri Rabbim hakikate dönüştürsün. Bak yıllar önce ben de nasıl yavru hayaliyle doluymuşum. Anne olmani canı gönülden diliyorum bitanemm. :anne::KK200::anne:

Gözlerim dolu dolu okudum mesajları. Neredeyse dokuz yıl önceki hayalim ne güzelmiş. İstemiştim ama nasip olmadı. Allah isteyen arkadaşlara sevdiklerime versin. Özellikle de bugünleri heyecanla geçen canım arkadaşım Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. gönlünden geçen güzellikleri Rabbim hakikate dönüştürsün. Bak yıllar önce ben de nasıl yavru hayaliyle doluymuşum. Anne olmani canı gönülden diliyorum bitanemm. :anne::KK200::anne:
Ya sanki öz ve öz ablamsın, bu kadarmı sevilir bir insan, iyi ki varsın canım ablacım

Ya sanki öz ve öz ablamsın, bu kadarmı sevilir bir insan, iyi ki varsın canım ablacım
Ablalık sadece kan bağıyla olmaz ki tatlım...ruh bağımız var bizim teeee ezelden. Sen de iyi ki kardeşim oldun. :KK60: :KK36: :KK60:

ama ne kadar tatlısınız :KK200:

ama ne kadar tatlısınız :KK200:
Bir şeker daha buldum. :KK36: :KK200: :KK36:
Daha doğrusu o bizi buldu. Çok teşekkür ederim o sizin tatliliginiz. Yıllar yıllar önce bebek hayalim olmuştu. Konumu ziyarete gelince aklıma bu hayali olan arkadaşım canım ciğerim baloncugum geldi...Ne güzel bu hoş tesadüfe siz de denk geldiniz. Bizim bir sayfamız var vaktiniz olursa bekleriz Özge hanım...Ben etiketlerim sizi adres bulmakta hiç zorlanmazsiniz. Arzu ederseniz tabi...hoşça kaliiiin :KK36:

Bir şeker daha buldum. :KK36: :KK200: :KK36:
Daha doğrusu o bizi buldu. Çok teşekkür ederim o sizin tatliliginiz. Yıllar yıllar önce bebek hayalim olmuştu. Konumu ziyarete gelince aklıma bu hayali olan arkadaşım canım ciğerim baloncugum geldi...Ne güzel bu hoş tesadüfe siz de denk geldiniz. Bizim bir sayfamız var vaktiniz olursa bekleriz Özge hanım...Ben etiketlerim sizi adres bulmakta hiç zorlanmazsiniz. Arzu ederseniz tabi...hoşça kaliiiin :KK36:

Hemen bakıyorum Elhan Hanımcımmm :KK200:

Back