- 20 Eylül 2022
- 14
- 19
- 8
- 44
- Konu Sahibi melisaerdemir
-
Ne zaman asilam a yaptırdınız bende 37 yaşındayım pazar günü asilama yaptirdim inşallah tutar allahin izniyle42 yaşındayım.1 yildir evliyiz ve normal yolla hamile kalamayinca, aşılama yaptirdik.ama arastirmalarima gore 42 yas tup bebek olmazsa hamilelik cok zor görünuyor.çok stres yaptim.benim gibi 41 yas ustu aşılama tedavisi olan var mi
Ne gibi belirtiler iniz var rabbim nasip etsin insalah sana da banada dua edicem1 hafta oldu benimde ama sizin yasiniz daha iyiymis, insallah tutar
Ne zaman başladınız progesyrana bende baslim bu akşamBelirti yok bende. Malesefprogesteron kullaniyorum.bu sebeple kasiklarimda ara ara agri oluyor. Bende dua edicem size :)
Benim doktor rda almasan da olur dediProgesteronu aşilama yapilan gunden itibaren verdiler, gunde 2 kere ve hic atlama dediler bana. Kafaniza gore baslamayin bence , cunku hormon ilaci bu
Merhabalar, ben de 37 yaşındayım. 2. Aşılamanın 7. Gunundeyim. İlk asilamamda progesteron 200 mg kulladim sabah akşam. Aşılamadan 2 gün sonra ve aşırı yan etki yapmıştı. Bu ay kullandım doktoruma danışarak.Ne zaman başladınız progesyrana bende baslim bu akşam
Siz hangi sehirdesiniz? Doktorunuz kim ? Bur de doktorunuz size baska ilac verdi mi? Vitamin yada folik asit falan?Merhabalar, ben de 37 yaşındayım. 2. Aşılamanın 7. Gunundeyim. İlk asilamamda progesteron 200 mg kulladim sabah akşam. Aşılamadan 2 gün sonra ve aşırı yan etki yapmıştı. Bu ay kullandım doktoruma danışarak.
Ben Kıbrıs tayim. Folik asit ve devit kullanıyorum. Moralinizi yüksek tutun. Rabbim doğru zamanda ve sağlıkla müjdeli haberi aldirtsin. Söylüyorum ama uygulamaya gelince ben de pek başarılı değilimSiz hangi sehirdesiniz? Doktorunuz kim ? Bur de doktorunuz size baska ilac verdi mi? Vitamin yada folik asit falan?
Bana doktor, vitamine gerek yok dedi ama, ben bu sefer kullanmak istiyorum. Moral yuksek tutmak cok zor. Bu sefer şey de deneyecegim ben, hergun salavat getirip, elime karnima koyup enerji gonderecegim.siz deneyin. Pozitif enerji gonderelim.Size de Allah hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insallahBen Kıbrıs tayim. Folik asit ve devit kullanıyorum. Moralinizi yüksek tutun. Rabbim doğru zamanda ve sağlıkla müjdeli haberi aldirtsin. Söylüyorum ama uygulamaya gelince ben de pek başarılı değilim
Amin canım. Tamam ben de deneyeceğimBana doktor, vitamine gerek yok dedi ama, ben bu sefer kullanmak istiyorum. Moral yuksek tutmak cok zor. Bu sefer şey de deneyecegim ben, hergun salavat getirip, elime karnima koyup enerji gonderecegim.siz deneyin. Pozitif enerji gonderelim.Size de Allah hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insallah
Yaaa bende adet olacamm asilamadan bir hafta geçti test yaptım negatlf1. Asilamanin 14. Gunu malesef adet oldum
Aynıyız senle yasta aynı asilama günü de ben test yaptım şimdi negatifMerhabalar, ben de 37 yaşındayım. 2. Aşılamanın 7. Gunundeyim. İlk asilamamda progesteron 200 mg kulladim sabah akşam. Aşılamadan 2 gün sonra ve aşırı yan etki yapmıştı. Bu ay kullandım doktoruma danışarak.
Test icin erken, eger negatifse de grcekten, durmak yok, sabirla duayla devam edecegiz. Ha bi de mumkun oldugunca sadaka verelim bence, Aalahin izniyle pozitifi gorecegizAynıyız senle yasta aynı asilama günü de ben test yaptım şimdi negatif
Yaa ne güzel moral oldun allahim en kısa zamanda sanada banada nasip etsin tun isteyenlere ya ya bu göğsüm yanıyor sanki o yüzden sabah test yaptım yanma da koltuk altından geliyor gibi senin göğüs ağrın nasildiTest icin erken, eger negatifse de grcekten, durmak yok, sabirla duayla devam edecegiz. Ha bi de mumkun oldugunca sadaka verelim bence, Aalahin izniyle pozitifi gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?