Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne hissettigini sormuyorlar mi hic Allah yardimcin olsun canimDr bekleyebilir diyor bi sıkıntı yok diyor bütün doktorlar burada böyle işte bebeği çıkmaya zorlamak sezeryan ihtimalini artırır bu da doğal degil dedi cidden cok kötü hissediyorum artık kendimi.
ingilterede saglik sorunu olmadikca 42 ye kadar bekliyorlar mesela. oyle ben sezeryan olucam yeaaa deme sansi yokİlk defa duydum böyle bir şey. Siz doğal doğurmak zorunda değilsiniz ki. Yurt dışında böyle bir kural mı var?
Neden ki bu insan haklarına aykırı sonuçta artı tehlikeli.ingilterede saglik sorunu olmadikca 42 ye kadar bekliyorlar mesela. oyle ben sezeryan olucam yeaaa deme sansi yok
Bebek nasıl kendi kakasını yiyor anneyle bağlantısı mı kesiliyor da böyle oluyor ben anlamadım yaOzur dilerim sizi korkutmak istemem ama bizim komsumuz normal dogumsuresini astigi icin karninda bebek kendi diskisini yemeye basladigi icin zehirlenmisti cok acil sezeryanlla alip kurtarmislardi cocugu.10.5aylik birkere dogaya aykiri.
12 Aralık evet hatta isteyerek hamile kalmadığım icin hamile kaldıgım günü De hatırlıyorum 20aralık onun üzerinden hesap yapınca 9ay 10gün biraz takvim değişiyor ama bilmiyorum bilmiyorum offfffson adet tarihinizi hatırlıyor musunuz?
41 hafta 1 gün diyor hesaplamada12 Aralık evet hatta isteyerek hamile kalmadığım icin hamile kaldıgım günü De hatırlıyorum 20aralık onun üzerinden hesap yapınca 9ay 10gün biraz takvim değişiyor ama bilmiyorum bilmiyorum offfff
Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim ki benim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
O zamanlardan (yani suan cocuk 18 yasinda) hatirladigim kadariyla doktorun aciklamasi soyleymis.normal dogum suresi 9ay 10gun bitince bebek bulundugu ortama pisligini yapiyormus ve yine vucuda agiz yoluyla tekrar aliyormus Buyuzden kendini zehirliyormusBebek nasıl kendi kakasını yiyor anneyle bağlantısı mı kesiliyor ben anlamadım ya
Anladım teşekkürler.O zamanlardan (yani suan cocuk 18 yasinda) hatirladigim kadariyla doktorun aciklamasi soyleymis.normal dogum suresi 9ay 10gun bitince bebek bulundugu ortama pisligini yapiyormus ve yine vucuda agiz yoluyla tekrar aliyormus Buyuzden kendini zehirliyormus