• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 hafta süren hamilelik

Dr bekleyebilir diyor bi sıkıntı yok diyor bütün doktorlar burada böyle işte bebeği çıkmaya zorlamak sezeryan ihtimalini artırır bu da doğal degil dedi :( cidden cok kötü hissediyorum artık kendimi.

Dr bekleyebilir diyor bi sıkıntı yok diyor bütün doktorlar burada böyle işte bebeği çıkmaya zorlamak sezeryan ihtimalini artırır bu da doğal degil dedi :KK43: cidden cok kötü hissediyorum artık kendimi.
Senin ne hissettigini sormuyorlar mi hic Allah yardimcin olsun canim

cok iyi anliyorum. bahsettigim arkadasim bebegini kaybettiginde 28 haftaliktim. gecikmek kabusum olmustu. ebeye gecikirsem suniyi verin dedim 42 hafta olmadan olmaz dedi. 38 haftadan sonra raspberry leaves tea, evening primrose oil, plates topunda ziplama, esimle iliski, goguslerle oynama falan yapmadigim kalmadi kafayi yemistim. tam 40ta geldi.
hareketler normalse korkma. ama sadece azalma degil artma veya degisme de olsa mutlaka tekrar git nstye gir

İlk defa duydum böyle bir şey. Siz doğal doğurmak zorunda değilsiniz ki. Yurt dışında böyle bir kural mı var?

İlk defa duydum böyle bir şey. Siz doğal doğurmak zorunda değilsiniz ki. Yurt dışında böyle bir kural mı var?
ingilterede saglik sorunu olmadikca 42 ye kadar bekliyorlar mesela. oyle ben sezeryan olucam yeaaa deme sansi yok

Felaket tellalligi yapmaktan nefret ederim ama 40 hafta dolduktan sonra bebegin kakasini yapip yutmasi riski var sanirim bunun sonucunu da biliyorsunuzdur. Siz dogumu baslatmak icin dogal yontemleri deneyin olmadi versinler suni sanciyi gerekirse numaradan rahatsizlandiginizi soyleyin mudahale etsinler.

21 gün ve 17gün gec doğum yapan bekleyenleri görünce Dr da sıkıntı yok bekleyebilir deyince içim rahattı ama yine De Türkiye de 40 haftadan sonra müdahale edildiğini bildigim icin huzursuz oluyorum.

Ozur dilerim sizi korkutmak istemem ama bizim komsumuz normal dogumsuresini astigi icin karninda bebek kendi diskisini yemeye basladigi icin zehirlenmisti cok acil sezeryanlla alip kurtarmislardi cocugu.10.5aylik birkere dogaya aykiri.

Ozur dilerim sizi korkutmak istemem ama bizim komsumuz normal dogumsuresini astigi icin karninda bebek kendi diskisini yemeye basladigi icin zehirlenmisti cok acil sezeryanlla alip kurtarmislardi cocugu.10.5aylik birkere dogaya aykiri.
Bebek nasıl kendi kakasını yiyor anneyle bağlantısı mı kesiliyor da böyle oluyor ben anlamadım yao_O

12 Aralık evet hatta isteyerek hamile kalmadığım icin hamile kaldıgım günü De hatırlıyorum 20aralık onun üzerinden hesap yapınca 9ay 10gün biraz takvim değişiyor ama bilmiyorum bilmiyorum offfff:KK43:
41 hafta 1 gün diyor hesaplamada
hani acaba geç döllenme olmuştur belki diyecektim.ama eminim diyorsunuz.

40 haftalik dogum süreci sat a gore hesaplanir o yuzden iliski tarihini baz almayin. Normal olan sat a gore 40 hafta doldugunda dogumun gerceklesmesidir. Ozellikle iri bebeklerde diskilama riski daha fazladir.
Maalesef cok yakinimda kotu deneyimler var, anlatip moralinizi bozmak istemiyorum, hatta biri burdan hamilelik grubumuzdandi :(

Bebek nasıl kendi kakasını yiyor anneyle bağlantısı mı kesiliyor ben anlamadım yao_O
O zamanlardan (yani suan cocuk 18 yasinda) hatirladigim kadariyla doktorun aciklamasi soyleymis.normal dogum suresi 9ay 10gun bitince bebek bulundugu ortama pisligini yapiyormus ve yine vucuda agiz yoluyla tekrar aliyormus Buyuzden kendini zehirliyormus

O zamanlardan (yani suan cocuk 18 yasinda) hatirladigim kadariyla doktorun aciklamasi soyleymis.normal dogum suresi 9ay 10gun bitince bebek bulundugu ortama pisligini yapiyormus ve yine vucuda agiz yoluyla tekrar aliyormus Buyuzden kendini zehirliyormus
Anladım teşekkürler.o_O

Back