Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajinizi okuduguma cok sevindim siz turkiyede miydiniz ? Doktorunuz bekletmekte sakinca gormedi mi ? Ben Sali gunu yatacagim muhtemelen suni felan ugrascaz sizin sanciniz gelmis miydi ve normal mi yaptiniz mesajinizi bekliyorum bana moral olacak :)Son durum nedir bilmiyorum ama ilk kızımı 42+3 ikincisini 43 haftalik doğurdum korkulacak bir şey yok kaka yutmasi 36 haftada bile olabiliyor sağlıkla kavuşun
ilk kızımda 42 ye kadar drlar bekledi tam 42 de miad aşılmı diye hastaneye yatırldım 3 gün suni sancı verildi hafif dozda ama doğum başlamadı bir türlü 42+3 de istemeyerek mecburen hiç bir sorun yokken sez. oldum.ikinci doğumumda malum ilki sez olunca Türkiyede ikincisinin normal olmasına pek izin vermiyor drlar,şartlar....dolayısıyıyla 38den itibaren gün vermeye başladılar fakat ben normal doğum istediğim için en azından doğumumun başlamasını beklemek istedim.42 haftam olmuştu ne gelen ne giden kontrollerimi hiç aksatmadım ve bekledim bebek hareketlerini saydım Allaha hayırlısı için dua ettim kimseye kulak asmadan bekledim ve 42+5 de hafif su sızıntısı gibi doğum başladı gece sancıiardan uyuyamadım(can acıtıcı falan değil korkmayın,doğal sancılar can yakıcı değil fakat suni sancının zor olduğunu duydum)ertesi gün hiç sancım olmadı akşama doğru tekrar başladı.hastaneye gittim acilen başka bir hastaneye sevk ettiler doğum başlamış diye yine bekledim eve gidip biraz daha beklersem açılmam artarsa belki normal olur umuduyla...sabah artık beklemek istemedim hayırlısını dilemiştim hep gittim hastaneye açılma 3 4 cm olmuştu böyle istemeye istemeye ama bebeğimin doğma zamanını beklemenin huzuruyla sez. a girdim.iki kızımda çok sağlıklı doğdular.kaka yermiş bir şey olurmuş bu bebeğin strese girmesiyle ilgili,suyu azalırsa kordonda bir sorun olur yeterli kan akışı sağlanamaz oksijen alamazsa kaka yapabilir ve bunu yakın bir arkadaşımın yengesinden biliyorum 36 haftalık doğum yaptı ve yaşadı bunu,başka bir arkadaşım da 38 haftalık doğum yaptı ve bebek kakasını yutmuştu...siz gönlünüzü ferah tutun,kontrollerinizi olun.geç döllenme olabilir bünyesel olabilir.doğumu tetikleyecek şeyler yapabilirsiniz.cinsel ilişki,saatlerce kafanızda doğumu düşünmeden alışveriş ya da temizlik yapmak gibi.sonra bazı dualar var sanırım onları okuyun rahatlayın.her bebeğin bir doğma zamanı var içeride kalma gibi bir lüksü yokMesajinizi okuduguma cok sevindim siz turkiyede miydiniz ? Doktorunuz bekletmekte sakinca gormedi mi ? Ben Sali gunu yatacagim muhtemelen suni felan ugrascaz sizin sanciniz gelmis miydi ve normal mi yaptiniz mesajinizi bekliyorum bana moral olacak :)
Size ilk mesaji yazdiktan sonra bel agrim basladi ve nisanim geldi cok siddetli Agrilar yasamiuorum normal mi bilmiyorum ama Belli araliklarla Gelip gitmesi dogum sancisi oldugunu gosterir galiba. Suan burda Sabah ezani vakti sanirim biraz daha bekleyip hastaneye gidecegiz insallah hayirli nafili atlatirim cunku gunlerdir yasadigim stresi bir Ben bilirimilk kızımda 42 ye kadar drlar bekledi tam 42 de miad aşılmı diye hastaneye yatırldım 3 gün suni sancı verildi hafif dozda ama doğum başlamadı bir türlü 42+3 de istemeyerek mecburen hiç bir sorun yokken sez. oldum.ikinci doğumumda malum ilki sez olunca Türkiyede ikincisinin normal olmasına pek izin vermiyor drlar,şartlar....dolayısıyıyla 38den itibaren gün vermeye başladılar fakat ben normal doğum istediğim için en azından doğumumun başlamasını beklemek istedim.42 haftam olmuştu ne gelen ne giden kontrollerimi hiç aksatmadım ve bekledim bebek hareketlerini saydım Allaha hayırlısı için dua ettim kimseye kulak asmadan bekledim ve 42+5 de hafif su sızıntısı gibi doğum başladı gece sancıiardan uyuyamadım(can acıtıcı falan değil korkmayın,doğal sancılar can yakıcı değil fakat suni sancının zor olduğunu duydum)ertesi gün hiç sancım olmadı akşama doğru tekrar başladı.hastaneye gittim acilen başka bir hastaneye sevk ettiler doğum başlamış diye yine bekledim eve gidip biraz daha beklersem açılmam artarsa belki normal olur umuduyla...sabah artık beklemek istemedim hayırlısını dilemiştim hep gittim hastaneye açılma 3 4 cm olmuştu böyle istemeye istemeye ama bebeğimin doğma zamanını beklemenin huzuruyla sez. a girdim.iki kızımda çok sağlıklı doğdular.kaka yermiş bir şey olurmuş bu bebeğin strese girmesiyle ilgili,suyu azalırsa kordonda bir sorun olur yeterli kan akışı sağlanamaz oksijen alamazsa kaka yapabilir ve bunu yakın bir arkadaşımın yengesinden biliyorum 36 haftalık doğum yaptı ve yaşadı bunu,başka bir arkadaşım da 38 haftalık doğum yaptı ve bebek kakasını yutmuştu...siz gönlünüzü ferah tutun,kontrollerinizi olun.geç döllenme olabilir bünyesel olabilir.doğumu tetikleyecek şeyler yapabilirsiniz.cinsel ilişki,saatlerce kafanızda doğumu düşünmeden alışveriş ya da temizlik yapmak gibi.sonra bazı dualar var sanırım onları okuyun rahatlayın.her bebeğin bir doğma zamanı var içeride kalma gibi bir lüksü yok
Hayirli habeerle donun insSize ilk mesaji yazdiktan sonra bel agrim basladi ve nisanim geldi cok siddetli Agrilar yasamiuorum normal mi bilmiyorum ama Belli araliklarla Gelip gitmesi dogum sancisi oldugunu gosterir galiba. Suan burda Sabah ezani vakti sanirim biraz daha bekleyip hastaneye gidecegiz insallah hayirli nafili atlatirim cunku gunlerdir yasadigim stresi bir Ben bilirim
nişanınız geldiyse doğum yaklaşıyor ama bir kaç gün olmayabilir de panik yapmayın sakın beklenen ana yaklaşıyorsunuz. miss gibi kokan hayatın en değerli varlığıyla buluşacaksınız çok güzel anlar sizi bekliyor.ağrılar aralıklı gelir 5 dakika da bir gelene kadar hastaneye gitmeseniz de olabilir aslında uzun sıcak duş alabilirsiniz.yapmanız gereken şeyler varsa onları yapabilirsiniz.bu doğal bir süreç bunu böyle düşünün sancılar gelirse de baş etmek için çeşitli yöntemler var kedi gibi çömelebilirsiniz plates topuna oturup hareket edebilirsiniz ayakta durup bacaklarınızı omuz hizasında açıp belinizi c çiziyormuş gibi kıvırabilirsiniz...kolay gelsin size iyi haberlerinizi iletin mutlaka.eğer müslümansanız ne kadar faydası olur bilemem ama inşirah suresini ve sümme sebila yesserah sanırım bu kelimeyi devamlı söyleyin doğumu kolaylaştırırmış habersiz bırakmayın olur muSize ilk mesaji yazdiktan sonra bel agrim basladi ve nisanim geldi cok siddetli Agrilar yasamiuorum normal mi bilmiyorum ama Belli araliklarla Gelip gitmesi dogum sancisi oldugunu gosterir galiba. Suan burda Sabah ezani vakti sanirim biraz daha bekleyip hastaneye gidecegiz insallah hayirli nafili atlatirim cunku gunlerdir yasadigim stresi bir Ben bilirim
Suan sancim gelip gidiyor ve sana da dua ediyorum :) rabbim gonlundeki hayirli dileklerini Kabul etsin insallah. Sicak dusa girecegim simdi sonra da Hastaneye gececegiz hastane 50dk nolur nolmaz cunku bu belime girip cikan sey sanci ise arasi 5dk bile surmuyor. Insallah buraya oglumu kucagima aldigimi da yazarim.nişanınız geldiyse doğum yaklaşıyor ama bir kaç gün olmayabilir de panik yapmayın sakın beklenen ana yaklaşıyorsunuz. miss gibi kokan hayatın en değerli varlığıyla buluşacaksınız çok güzel anlar sizi bekliyor.ağrılar aralıklı gelir 5 dakika da bir gelene kadar hastaneye gitmeseniz de olabilir aslında uzun sıcak duş alabilirsiniz.yapmanız gereken şeyler varsa onları yapabilirsiniz.bu doğal bir süreç bunu böyle düşünün sancılar gelirse de baş etmek için çeşitli yöntemler var kedi gibi çömelebilirsiniz plates topuna oturup hareket edebilirsiniz ayakta durup bacaklarınızı omuz hizasında açıp belinizi c çiziyormuş gibi kıvırabilirsiniz...kolay gelsin size iyi haberlerinizi iletin mutlaka.eğer müslümansanız ne kadar faydası olur bilemem ama inşirah suresini ve sümme sebila yesserah sanırım bu kelimeyi devamlı söyleyin doğumu kolaylaştırırmış habersiz bırakmayın olur mu
iyi haberlerinizi bekliyorumSuan sancim gelip gidiyor ve sana da dua ediyorum :) rabbim gonlundeki hayirli dileklerini Kabul etsin insallah. Sicak dusa girecegim simdi sonra da Hastaneye gececegiz hastane 50dk nolur nolmaz cunku bu belime girip cikan sey sanci ise arasi 5dk bile surmuyor. Insallah buraya oglumu kucagima aldigimi da yazarim.