Kızlar merhaba... Bende meryem suresini okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum... Arapçanın türkçe çevirsini okusam olurmu? Birde nasıl niyetlenmem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim... Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin..
Mrb kizlar!!esimin kuzeni 41 gun boyunca meryen suresini okuyup suya üfleyerek içip gebe kaldi.bizde toplanip deneyelim ne dersiniz.hadi en guzel anne adaylarim Rabbim umarim bizim dualarimizida kabul etsin.toplanip baslayalim..
bende 41 gün boyunca hergün bitane okudum
ben okumaya başladığımın 7. günü hamile olduğumu öğrendim okursanız bende katkıda bulunurum bu arada bir rivayete göre Meryem suresi okunursa kız Yusuf suresi okunursa erkek evlat sahibi olunurmuş ben Meryem okudum benim meleğim kız
ben suya okumuyorum ama, okuyup bitiriyoruım ve tilavet secdesinide yapıyorum.Eki Görüntüle 563405
Ben de o testleri yaptirdim.1 yıldır olmuyor benimde 1,5 yıldır evliyim doktora gittim amh testi hormon testi ve rahim filmi istedi eşim sperm testi yaptırcak hepsinin sonucunu alınca tekrar doktora götürcem rabbim hayırlısını versin o ol derse olur dua ediyorum rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bende meryem suresine bugün başlıyorum Yardımcı olursanız sevinirim..
kızlarr bıze katılan yokmu aranızda?????
ben okumaya başladığımın 7. günü hamile olduğumu öğrendim okursanız bende katkıda bulunurum bu arada bir rivayete göre Meryem suresi okunursa kız Yusuf suresi okunursa erkek evlat sahibi olunurmuş ben Meryem okudum benim meleğim kız
Ben henuz baslayamadim bugun yarin regl olucam bitince basliycam bende hemen.ewet suya ufleyip o suyu icicem canim
kızlar merhaba sayfanın baslarında yer aldım ama ugrayamadım daha sonralarıı sızlere umut olayım dıye yazıyorum....bende MERYEM SURESIYLE HAMILE KALDIM...hemde sadece 1hafta okudum ve sadece nıyet onemlı burada ve cok cok ıcten okuyunuz..kızlar ben bu ay okumaya basladım ve hemen hamıle kaldım cok cok sukur...sizler okuyun lutfennn
Sevincmerden çok sewindim senin aşina umarim benimde bir bebeğim olur esimde çok istio bende 6 aydir deniz olmuo iyice korkmaya basladim. Regl dönemim bitince bende başlamak istiyorum meryem süresine de bazi sorularim olacak yanlis anlamazsan siteyi kullanmaya bilmiyorum yeni uyeyim o yüzden ozelden atamadim burdan yazmak zorunda kaldim.meryem suresini ne Zamanlar okudun ve her gün birlikte mi olmak gerekiyor bu donemde biz esimle sık sık ilişki olursa olmaz diye hergun beraber olmuyoruz acaba o yüzden mi bir sıkıntı oluyor bebeğimiz olmuyorbunu buradan sordugum için lütfen k bakma siteyi bilemediğimiz için ve diğer arkadalarda okuyorsa bilgilendirebilir mi beni lütfen
Kızlar merhaba, bende bebiş için 10 aydır uğraşıp henüz hamilelik yaşayamayanlardanımsize birşey sormak istiyorum. hamile kalmak için Meryem Suresinin okunması (Rabbim nasip ederse) çok faydalıymış. Benim sormak istediğim Meryem Suresi'nin tamamını yoksa belli ayetlerini mi okumamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?