kızlar merhaba sayfanın baslarında yer aldım ama ugrayamadım daha sonralarıı sızlere umut olayım dıye yazıyorum....bende MERYEM SURESIYLE HAMILE KALDIM...hemde sadece 1hafta okudum ve sadece nıyet onemlı burada ve cok cok ıcten okuyunuz..kızlar ben bu ay okumaya basladım ve hemen hamıle kaldım cok cok sukur...sizler okuyun lutfennn
çok sevindim canım
inş rabbim bizede nasip eder
bende daha önce okumuştum olmadı şimdi yine başladım inş bu sefer olur
daha önce tüp bebek denedinmi sorun neydi canım
ınsallah canım ya sorun yoktu aslında 1 sene once bı dusuk yasadım 1 yıldır ıstıyorduk olmuyordum tedavı olmadım yanı nette gezerken dualar bolumune gırdım dıkkatımı cektı dedım bende okuyucagım 1 hafta her gece yatarken okuyordum bazen esım evde olmadıgı sıralar aglayarak okuyordum ve cok sukur allahım dualarımı kabul ettı hamıle kaldım..bu ay hamıle kalmasaydım eger rahım fılmı cekılecektım yanı tedavıye baslayacaktık cok sukur gerek kalmadı canm allahım tum ısteyenlere versın
cnm çok güzel topik açmışsın teşekkürler..eline sağlıkMrb kizlar!!esimin kuzeni 41 gun boyunca meryen suresini okuyup suya üfleyerek içip gebe kaldi.bizde toplanip deneyelim ne dersiniz.hadi en guzel anne adaylarim Rabbim umarim bizim dualarimizida kabul etsin.toplanip baslayalim..
baya oldu okuyalı ama hala tık yok allahım sesimi duy yalvarırım
şimdi 2 aylık hamileymişsiniz işte
bu dua sadece hamilelik için mi etkili acaba yoksa başka dilekler için de etkili mi,daha araştırmadım da...
evet yaa ne yazmışım önceden şimdi ne yazıyorumvay beee
evet cnm bu sadece bebek için
ben bekarım dün okumuştum,bir daha okumayayım o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?