evet canım öyle yaparız inşallah yukarıda yazdım bende aslında bununla birlikte yapalım mı diye düşündüm ama karışır sanırımcanım meryem suresinden sonraki hafta da vakıa ile devam ederiz olurmu canım maddi sıkıntılarımız için
evet canım öyle yaparız inşallah yukarıda yazdım bende aslında bununla birlikte yapalım mı diye düşündüm ama karışır sanırım
evet işte onun için ayrı ayrı yapalım tamam canımkarışırmı bilmem ama meryem suresı için niyetim başka vakıa suresi için niyetim başka olacak bence bir hafta meryem diğer hafta vakıa yapalım inşallah
bencede vakia olur.. bir türlü tutturamıyoz ay sonunu.canım meryem suresinden sonraki hafta da vakıa ile devam ederiz olurmu canım maddi sıkıntılarımız için
canım beni utunma ne olur çünkü benim bildirmler gelmiyo bana hiçevet işte onun için ayrı ayrı yapalım tamam canım
seni unuturmuyum canım hiç rahat olcanım beni utunma ne olur çünkü benim bildirmler gelmiyo bana hiç
canım Meryem suresini okuyacağız bu hafta niyetini yazarız biz okuruz sende esma okursun yapacak bir şey yok rahat ol...
canım Meryem suresini okuyacağız bu hafta niyetini yazarız biz okuruz sende esma okursun yapacak bir şey yok rahat ol...
bu haftadan kalan fetih ve yasinleri biterebilirsen bitirirsin perşembeye kadar
tamam canım liste dışı neden kalasın sıkıntı yok rahat olBende perşembeye kadar bitircem. sanırım bende per yada cuma regl olcam ne yapsakki liste dışı kalmayim. Meryem suresinden sonra vakıa suresinfe tekrar dahil olmak isterim canım. Gerçi bakalım hele o güne cikalimda bi
Bende perşembeye kadar bitircem. sanırım bende per yada cuma regl olcam ne yapsakki liste dışı kalmayim. Meryem suresinden sonra vakıa suresinfe tekrar dahil olmak isterim canım. Gerçi bakalım hele o güne cikalimda bi
size çok büyük sayıda esma varmazeretli olanlara uygun esma verilir canım bilgili arkadaşlar yönlendirir bizi
size çok büyük sayıda esma var
şaka tabi canım gönlünüzden ne geçerse duanıza eklemeniz bile kafi bu işler gönül işi
Canım benim bende katılan bilirmiyim ama sadece akşamları okurum çalışıyorum bildirim nezaman yapiliyorK kalemero
2. M mavibilgisayar
3. @dnzderya
4.betul8516
5. @braindamage
6. @guzbahar
7.eilenn
8. @gulbera
9. @whitepearll
10. @elfce92
bir sonraki duamız 41 Meryem suresi ,ondan sonra ki duamız ise 41 vakıa suresi
Canım şuan ki duayı perşembe günü bitireceğiz inşallah yeni duamız meryem suresi olacak perşembe günü başlayacağız takipte kal yarın detayları belirtirim inşallahCanım benim bende katılan bilirmiyim ama sadece akşamları okurum çalışıyorum bildirim nezaman yapiliyor
Tamamdir canım benim allah razı olsunCanım şuan ki duayı perşembe günü bitireceğiz inşallah yeni duamız meryem suresi olacak perşembe günü başlayacağız takipte kal yarın detayları belirtirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?