sağolasın canım seenden deTamamdir canım benim allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım seenden deTamamdir canım benim allah razı olsun
arkadaşlar fazladan 1 fetih suresi kaldı okuyabilecek olan varsa okusun lütfen
tamam canım haberleşiriz benim 2 fetih 2 yasinim duruyor akşama direk eve gidip okumamı yapacağım inşallah.allah kısmet ederse ben akşama okurum canım
tamam canım haberleşiriz benim 2 fetih 2 yasinim duruyor akşama direk eve gidip okumamı yapacağım inşallah.
eğer sende beklenmeyen durum olursa ben yetişirim inşallah
amin canımm
ben katılırımmmmmM mavibilgisayar
dnzderya
betul8516
braindamage
G guzbahar
eilenn
gulbera
elfce92
Kızlar bildirim yapmayanlar yapsın lütfen listeyi bu gün toparlayacağım....
birde yeni listemiz 41 merye suresi olacak perşembe günü başlanılıp bir sonraki perşembe bitirilecek Meryem suresinden sonra da 41 vakıa suresi okunacak inşallah katılmak isteyenler belirtsin lütfen
ayseygt1453
canım istersen ben senin yerine de okurum meryem sürelerini...Bende perşembeye kadar bitircem. sanırım bende per yada cuma regl olcam ne yapsakki liste dışı kalmayim. Meryem suresinden sonra vakıa suresinfe tekrar dahil olmak isterim canım. Gerçi bakalım hele o güne cikalimda bi
ben senin içinde okurum canım sen duanı et yeter...
M mavibilgisayar
dnzderya
betul8516
braindamage
G guzbahar
eilenn
gulbera
elfce92
birde yeni listemiz 41 merye suresi olacak perşembe günü başlanılıp bir sonraki perşembe bitirilecek Meryem suresinden sonra da 41 vakıa suresi okunacak inşallah katılmak isteyenler belirtsin lütfen
ayseygt1453
ben senin içinde okurum canım sen duanı et yeter...
M mavibilgisayar
dnzderya
betul8516
braindamage
G guzbahar
eilenn
gulbera
elfce92
ayseygt1453