1 eksiği de dnz derya aldı canım son listeyi sizde bir kontrol ediverin yanlışlık olmasın sayıda kafam dolu bu gün
tamam canım sağol 3 defa saydım valla gene de güvenemedim kendimesayılar doğru canım 41/41 için rahat olsun
Canım toplam 4 yasınımı +6 fetıhımı okudum. Vakıada okudum tum arkadaslarımı ıcımden gecıterek. Bol bol haftaya persembeye kadar salavat getırcem. 11 tuncınayıda okudum. Allah kabul etsın. Gebzede bır camıde ıkındıyı beklıyom. Dualarımı ettım sızletearkadaşlar 4 eksik olan fetih suresinden 2 eksik kaldı onunda 1 tanesini ben alıyorum kalan 1 adetide okuyabilecek biri alsın lütfen
Canım benim ALLAH razı olsun senden sende hayırlısıyla bebeğine kavus rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım toplam 4 yasınımı +6 fetıhımı okudum. Vakıada okudum tum arkadaslarımı ıcımden gecıterek. Bol bol haftaya persembeye kadar salavat getırcem. 11 tuncınayıda okudum. Allah kabul etsın. Gebzede bır camıde ıkındıyı beklıyom. Dualarımı ettım sızlete
maşallah sana allah razı olsunCanım toplam 4 yasınımı +6 fetıhımı okudum. Vakıada okudum tum arkadaslarımı ıcımden gecıterek. Bol bol haftaya persembeye kadar salavat getırcem. 11 tuncınayıda okudum. Allah kabul etsın. Gebzede bır camıde ıkındıyı beklıyom. Dualarımı ettım sızlete
Allah razı olsun canım, dualarımızı kabul etsin inşallah..Canım toplam 4 yasınımı +6 fetıhımı okudum. Vakıada okudum tum arkadaslarımı ıcımden gecıterek. Bol bol haftaya persembeye kadar salavat getırcem. 11 tuncınayıda okudum. Allah kabul etsın. Gebzede bır camıde ıkındıyı beklıyom. Dualarımı ettım sızlete
allah razı olsun. rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun...Canım toplam 4 yasınımı +6 fetıhımı okudum. Vakıada okudum tum arkadaslarımı ıcımden gecıterek. Bol bol haftaya persembeye kadar salavat getırcem. 11 tuncınayıda okudum. Allah kabul etsın. Gebzede bır camıde ıkındıyı beklıyom. Dualarımı ettım sızlete
bana uyar. bende hamileyim bana niyetlenirken kolay doğum içinkızlar bir sonraki haftaki okumalara bebek isteyenler için 41 meryem süresini de ekleyebilir miyiz acaba ne dersiniz...
allah razı olsun canım... rabbim sağ salim kolayca bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.... inşallah öbür arkadaşlara da uyar...bana uyar. bende hamileyim bana niyetlenirken kolay doğum için
hamile olmayan içinde hamiş olsun için dua ederiz.. bana uyar inş
olur canım seve seve ekleyelimkızlar bir sonraki haftaki okumalara bebek isteyenler için 41 meryem süresini de ekleyebilir miyiz acaba ne dersiniz...
grubu takip eden biri olursa bana da uyarkızlar bir sonraki haftaki okumalara bebek isteyenler için 41 meryem süresini de ekleyebilir miyiz acaba ne dersiniz...
gene burda devam ederiz canımgrubu takip eden biri olursa bana da uyar
gene burda devam ederiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?