- 30 Haziran 2013
- 21.713
- 1
- 17.601
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
ewet bence de guzel olacak ama bakalım ınsallah devam eder kaç kişi kalırsa ben 3. turu da yapmayı dusunuyorum açıkçasıHadi ya bilmiyordum bunu cok guzel olur valla
Bende simdi farkettim 3 tane okumystum hemen bir tane daha okuyorumcanım 4 tane okudun dımı 2 tane mazeretlmiz var çok dusuyo
tamam canımBende simdi farkettim 3 tane okumystum hemen bir tane daha okuyorum
canım sen gelınce yazarız sana geldıgın zaman da sana okuruzAnneme beriremin 500 yasininden vermiştim okusun diye.
Of bu durumda size çok oldu sayi
Okunduğu kadar kizlar benim borcum kalirsa haftaya okuyayim
tammam canım ben okudum...Canim senin 5 di bir tane daha yazdim 6 oldun okudun mu seninkileri tyncer kaldi tek o yarin okuyacak biz bugun esmaya gececegiz
senınkı bıttı cnmtammam canım ben okudum...
yazalım listeye ben okurum kitapseverın yerinede..canım sen gelınce yazarız sana geldıgın zaman da sana okuruz
onunkılerı paylaşalım ne zaman gelecek bılemıyoruz 4 taneden bırını sen al bırını benyazalım listeye ben okurum kitapseverın yerinede..
tamam canım..
Ben girdim. Ama kendim girip bakmasam bildirim alamıyom. Konuyuda takip ediyom aslında tatlımSelam herkese burda misiniz
Canım eşine sabah kahvaltı hazırlıyonmu.. Neler yapıyosun. Benimki doymuyoSelam herkese burda misiniz
Esim gozlemeyi cok sever vaktim oldugunda yaparim tavada borek yaparim menemen yaparim ama yumurtali yemez maydonoz taza soganla yaparim bazen sucuklu pastirmali yaparim domatesini ne bilim patatesli yumurta yaparim bazen haslnmis patatesi rendelerim icine kasar rendeler mucver gibi kizartirim oyle kahvaltilikla cok arasi yok ben diyet aliskanligimdan dolayi donates salatalik peynir zeytin yerim o boyle kahvaltilik yemek yer ama fzla d yemez zatenCanım eşine sabah kahvaltı hazırlıyonmu.. Neler yapıyosun. Benimki doymuyo
Bildirimleri kapatmis olabilirsin bu kizlar nerde listeye dun gectik bildirim yapan yok gerci hafta sonlari pek girmiyorlarBen girdim. Ama kendim girip bakmasam bildirim alamıyom. Konuyuda takip ediyom aslında tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?