- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.161
Asmunikali niye atladik birseymi oldu haberim yok benimasmunikalı atlayacağız galiba
sıradaki loyalty bu durumda
ben seninkini okudum canım.. seninki bitti..Canim benim ben yarin okurum sen okuma
ben belgine 4 tane verdim.o zaman gülücük senin kumbarayı ebrulime mi sayalım?
Asmunikali niye atladik birseymi oldu haberim yok benimasmunikalı atlayacağız galiba
sıradaki loyalty bu durumda
mazeretliydi kendi payına düşeni de temizlenip okumak istiyorduAsmunikali niye atladik birseymi oldu haberim yok benim
Tmm canim Allah razi olsun Yuce RABBIM ebrulimin duasini kabul etsin.en yakin zamanda yuzunu guldursunben belgine 4 tane verdim.
evet öyleydimazeretliydi kendi payına düşeni de temizlenip okumak istiyordu
yanlış bilmiyorsam
bunu yazmıştıselam kızlar.
benim sıramı sürekli atladık.
bir akrabamız vefat etmiş. yarın onun taziyesine gidicem. muhtemelen cüz falan alıp okurum. cuma gününe kadarda hastalanırım.
benim sıramı en altta yazabilirsiniz. bunu yapmamın sebebi, kendi sıramda 5 6 tane okuyabilecek durumda olabilmek için.
rabbim herkesin duasını ve dileğini kabul etsin
fatma burda olsaydı toparlardı hemen :)[/QUOfatmasiz hicbirseyin tadi yok
Iyi o zaman kotu birsey oldu zannettimbunu yazmıştı
Birgun giremedim neler olmus.loyaltyden niye haber yok.ne oluyor ya nazarmi degdi bizeO zaman nasil olsa yarin siradaki arkadasimiza gececegimiz icin bu aksam bekleyelim, belki loyalty haber eder.
Ben bu aksam okuyabildigim kadar okurum kumbara yaparim okumadiysa onlara sayariz.
kumbara yapcam 4 tane en az okuyoz... yapabildiğim kadar yapıp biriktircem.. rabbim kabul etsinO zaman nasil olsa yarin siradaki arkadasimiza gececegimiz icin bu aksam bekleyelim, belki loyalty haber eder.
Ben bu aksam okuyabildigim kadar okurum kumbara yaparim okumadiysa onlara sayariz.
o da bunu yazmıştı canım rahatsızdıkizlaar nasilsiniz ugrayamiyorum bu ara..Moralim cok bozuk haftasonu acillerde gecti bugun de doktora gittim sag kasıkta kist var 3 tane sanci yapiyo..Doktor dogum kontrol hapı verdi 2 ay kullan gel bakicaz dedi ama ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum...Benim gibi olan varmi..
kizlaar nasilsiniz ugrayamiyorum bu ara..Moralim cok bozuk haftasonu acillerde gecti bugun de doktora gittim sag kasıkta kist var 3 tane sanci yapiyo..Doktor dogum kontrol hapı verdi 2 ay kullan gel bakicaz dedi ama ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum...Benim gibi olan varmi..
Birgun giremedim neler olmus.loyaltyden niye haber yok.ne oluyor ya nazarmi degdi bize
bende
kumbara yapcam 4 tane en az okuyoz... yapabildiğim kadar yapıp biriktircem.. rabbim kabul etsin
dün yazmış saat 14 gibi.kizlaar nasilsiniz ugrayamiyorum bu ara..Moralim cok bozuk haftasonu acillerde gecti bugun de doktora gittim sag kasıkta kist var 3 tane sanci yapiyo..Doktor dogum kontrol hapı verdi 2 ay kullan gel bakicaz dedi ama ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum...Benim gibi olan varmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?