- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
:) Saolsun bende dinledim bide güzel okuyo kıskandım vallaGunde bir tane o canim kan akisini hizlandiriyor Allah razi olsun ablandan cok iyi olmus ablanin gelmeso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Saolsun bende dinledim bide güzel okuyo kıskandım vallaGunde bir tane o canim kan akisini hizlandiriyor Allah razi olsun ablandan cok iyi olmus ablanin gelmeso
Canim seninki bitti annem okuduOkurum canim kendim için 4 tane okudum
TMM İŞTE ERKENDE OLSA ADET OLUYON SU ANDA TEDAVİYİ BUAY OLSANyok ıste dıyorum ya her ay bır engel cıkıyor bu ay da bu çıktı tedavı obur ay adet olunca başlıycak
hayıt suyu ıcıyorum csanım yha ınsallah adetım duzgun gelır zaten tatıle gıtcem dayımın kızının dugunu var kafa dınlemıs olurumTMM İŞTE ERKENDE OLSA ADET OLUYON SU ANDA TEDAVİYİ BUAY OLSAN
NE YAPACAGIMIZI ŞAŞIRDIK VALLA.ALLAHIM BİRŞEYLERİ VESİLE KILACAK AMA NE BAKALIMyakı aldım onun ıcın yum gunumden once takacagım onu bakalım ıyı gelıyormus o duydum bende bel çekmeyı
HADİ BAKALIM COGU KİŞİ YA TATİLDE YADA EV TAŞIRKEN HAMİLE KALIYOR BENDE BİR HAFTA SONRA EVİ TASİYACAGIZ İNSALLAH.RABBİM DENK GETİRSİNhayıt suyu ıcıyorum csanım yha ınsallah adetım duzgun gelır zaten tatıle gıtcem dayımın kızının dugunu var kafa dınlemıs olurum
ARKADASİM SEN İYİ OL YETERKİAlla
allah razı olsun ben herhalde carsambaya kadar okuyamam. Ama sonrasında bol bol okuyup kumbara yapıcam
yenı lısteyı dun gece yaptım gunduz ısım vardı sarkmasın dedım beklemesın kımse dıyeoglak_kadini yeni listeyi ne ara düzenledin hızına yetişemiyorum :)
ben hep ev tasırken hamıleydım :) :) :) ona ınanıyorumHADİ BAKALIM COGU KİŞİ YA TATİLDE YADA EV TAŞIRKEN HAMİLE KALIYOR BENDE BİR HAFTA SONRA EVİ TASİYACAGIZ İNSALLAH.RABBİM DENK GETİRSİN
BEN OKUMAYA BASLIYAYIM BİRAZDAN GELİRİMyenı lısteyı dun gece yaptım gunduz ısım vardı sarkmasın dedım beklemesın kımse dıye
EVLENDİĞİMDEN BERİ İKİNCİ TASINMAM OLACAK.BENİ KAFAMI HİÇBİR SEY DAGITMIYOR EV TASIRKENDE BU SEFER AGIR KALDIRMIYIM DİYE UGRASIYOM.YANİ HEP AKLIMDA OLUYOR.SEN O TASINMALARDA AKLINDAN CIKARABİLMİSMİYDİNben hep ev tasırken hamıleydım :) :) :) ona ınanıyorum
bız ılk tasınmada nasıl olsa olmaz dıye ne işler yaptım ben kolıledım yerlestırdım evın temizliğini ben yaptım merdıven tepesındeydım hep evımı tam yerlestırdım 2 gun sonra hamıle oldugumu ogrendımEVLENDİĞİMDEN BERİ İKİNCİ TASINMAM OLACAK.BENİ KAFAMI HİÇBİR SEY DAGITMIYOR EV TASIRKENDE BU SEFER AGIR KALDIRMIYIM DİYE UGRASIYOM.YANİ HEP AKLIMDA OLUYOR.SEN O TASINMALARDA AKLINDAN CIKARABİLMİSMİYDİN
CANIM BERRE İÇİN YASİNLERİMİ OKUDUM YÜCE RABBİM DUASINI KABUL ETSİN İNSALLAHyenı lısteyı dun gece yaptım gunduz ısım vardı sarkmasın dedım beklemesın kımse dıye
1. berirem.....................................5
2. Babamin_kiziyim......................2
3. elanur84...................................3
4. gulucukgs.................................m
5. Kitapseverim............................4
6. berree.......................................6
7. blgsdr.......................................5
8. tuncer82..................................,4
9.asmunikal..................................3.......okundu
10. e-brulim...................................3.......okundu
11.loyalty88...................................4
12.adrenalin85..............................2
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu..BERREE için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(bebegini saglikli bir sekilde kucagina almasi icin okuyoruz) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
2 tane elanurun yerine okudumCanım ben regl oldum , dün bir tane okumuştum ama
canım bırıne okutman gerekıyor bende reglım anneme okutuyorum artık mazeret kabul etmıyoruzCanım ben regl oldum , dün bir tane okumuştum ama
Canım benim çok teşekkür ederim :)2 tane elanurun yerine okudum