- 30 Haziran 2013
- 21.671
- 1
- 17.542
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
ilk yazdığınız listede ben vardım; ama şimdi yokum...arkadaslar kura cektım kagıtları hazırladım eşim çekti böyle çıktı hayırlı olsun hepimize
senınle konusmusmuyduk cnm devam edecekmıydın bılemedım yenıden yaparım kurayıilk yazdığınız listede ben vardım; ama şimdi yokum...
amın cnm ınsallahhayırlı uğurlu olsun konumuz..Rabbim hepimizin niyetini kabul eder inşALLAH AMİN...
devamlı bildirimde bulunanlarla yeni liste yapıcam yazmıştınız, sonra yaptığınız liste de ben vardım. listede olduğum için birşey yazmadım, çıkarttığınızı görünce cevap yazdım. sizin için tekrardan zor olmaz, zahmet olmazsa devam etmek isterim.senınle konusmusmuyduk cnm devam edecekmıydın bılemedım yenıden yaparım kurayı
yok cnm ne zor olucak sımdı tekrar cekıyorum kurayı ewet senı zaten yazmıstım ama sonra konusmadıgımızı farkettım belkı devam etmeyecek dıye dusundum cnmdevamlı bildirimde bulunanlarla yeni liste yapıcam yazmıştınız, sonra yaptığınız liste de ben vardım. listede olduğum için birşey yazmadım, çıkarttığınızı görünce cevap yazdım. sizin için tekrardan zor olmaz, zahmet olmazsa devam etmek isterim.
yeni kuradaki arkadaşlar istemezlerse sıralarının değişmesini, beni en sona da yazabilirsiniz sorun olmaz.yok cnm ne zor olucak sımdı tekrar cekıyorum kurayı ewet senı zaten yazmıstım ama sonra konusmadıgımızı farkettım belkı devam etmeyecek dıye dusundum cnm
hayırlı uğurlu olsun konumuz..Rabbim hepimizin niyetini kabul eder inşALLAH AMİN...
ne farkeder kı cnm Allah sıra gelmedi dıye kabul mu etmeyecek dualarımızıyeni kuradaki arkadaşlar istemezlerse sıralarının değişmesini, beni en sona da yazabilirsiniz sorun olmaz.
aaaa 3. çıkmışım. Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. karşı çıkacak, rızasız arkadaşlarımız olursa diye öyle yazdım.ne farkeder kı cnm Allah sıra gelmedi dıye kabul mu etmeyecek dualarımızı
canım seninde hakkında hayırlısı olsun. iş çıkışı kan tahliline gidecekmişsin sanırım.SONUNCUSUN CANIMMM...
ewet soonuncu cıktım :) hayırlısı cnm ıyı oldu kımsenın aklında kötü bı dusunce olmasın acba kendını ortaya mı yazdı acabas once mı yazdı kımsenın kulagına fısıldamasın seytan :) :)SONUNCUSUN CANIMMM...
EVET 2 GÜN GEÇİKTİ. YAPTIĞIM TEST AKSAM ÜSTÜ İKİNCİ ÇİZGİ YAMUK ÇIKTI. BEN YARIN ÖĞLEDEN SONRA İŞTEN İZİN ALIP SAĞLIK OCAĞINA GİTCEKTİM... O HADİ AKSAM GİDELİM HASTANEYE DİYO. MERAKTAN DELİ OLUYOM DİYE MESAJ ATIP DURDU...canım seninde hakkında hayırlısı olsun. iş çıkışı kan tahliline gidecekmişsin sanırım.
ewet soonuncu cıktım :) hayırlısı cnm ıyı oldu kımsenın aklında kötü bı dusunce olmasın acba kendını ortaya mı yazdı acabas once mı yazdı kımsenın kulagına fısıldamasın seytan :) :)
Allah'ım ya, inşallah canım ya, hayırlısı.EVET 2 GÜN GEÇİKTİ. YAPTIĞIM TEST AKSAM ÜSTÜ İKİNCİ ÇİZGİ YAMUK ÇIKTI. BEN YARIN ÖĞLEDEN SONRA İŞTEN İZİN ALIP SAĞLIK OCAĞINA GİTCEKTİM... O HADİ AKSAM GİDELİM HASTANEYE DİYO. MERAKTAN DELİ OLUYOM DİYE MESAJ ATIP DURDU...
7 AY ÖNCE KAYBETTİM.. PSİKOLOJİM YENİ DÜZELDİ. ŞİMDİ HAZIR GİBİYİM.Allah'ım ya, inşallah canım ya, hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?