Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sen arapca mi okuyorsunCanom merhaba senin niyetine okudum. Hastane işlerinden okuyamadım kusura bakma. Umarım sorun olmaz
Teşekkürler latin harflerinikullanarak okuyorum. Bırakayım mı ? Daha önce hc ydi galiba ona da söylemiştim.Kuzum sen arapca mi okuyorsun
Gecmis olsun bu arada
Nasil istersen oyle oku ameller niyetlere gore nasil olsa haticenin dedigi gibi ismi azam da okuyabilirsin eger istersen gonlunden ne gelirseTeşekkürler latin harflerinikullanarak okuyorum. Bırakayım mı ? Daha önce hc ydi galiba ona da söylemiştim.
Onu da okurum bunu da okunak istiyorum. Dediğiniz gibi ameller niyetlere göredir. Allah kalbimi biliyor ne demek istediğimi de herkesten iyi biliyor. Allah hepimiin duasını kabul etsinNasil istersen oyle oku ameller niyetlere gore nasil olsa haticenin dedigi gibi ismi azam da okuyabilirsin eger istersen gonlunden ne gelirse
Canım ben okudum diye yazmistim
Canım ben okudum diye yazmıştim gözden kaçtı galibaburcusami (burcu ) için
(Niyeti : Hayirli saglikli evlat sahibi olmak icin)
Life light ✓
Magnifiaque
E ELNISMUR ✓
burcusami ✓ 2
Havva Aras
Z zinciriye ✓
KelebekkB
H M ✓
Oriana ✓
Asiltutku ✓
@Renkli Fiyonk ✓
R rana20 ✓
goah ✓ 2
Cookiie ✓
kun fe yekunnnn
Z Zerre ✓
evremmrv (mazaretli )
Okunacak kişiler
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
kun fe yekunnnn
Burcu kuzum senin icin de bir kunfeyekûnden haber bekliyorum
Allah razı olsun, teşekkür ederim canımokudum
Allah sifanizi versin insallah icten esime her duaya muhtacizOnu da okurum bunu da okunak istiyorum. Dediğiniz gibi ameller niyetlere göredir. Allah kalbimi biliyor ne demek istediğimi de herkesten iyi biliyor. Allah hepimiin duasını kabul etsin
Geçmiş olsun dilwğin için sağol hem annemin önemli bi tedavisi vardı hemdw kendimin ilaçlı
mr ı. İkisi aynı güne gelince artık ayaklarımın üstünde duramadım
Kusura bakma kuzum daha iyi takip etcem sozCanım ben okudum diye yazmistim
Geçmiş olsunOnu da okurum bunu da okunak istiyorum. Dediğiniz gibi ameller niyetlere göredir. Allah kalbimi biliyor ne demek istediğimi de herkesten iyi biliyor. Allah hepimiin duasını kabul etsin
Geçmiş olsun dilwğin için sağol hem annemin önemli bi tedavisi vardı hemdw kendimin ilaçlı
mr ı. İkisi aynı güne gelince artık ayaklarımın üstünde duramadım