- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.841
Ben kendime başladım başlarsak ben katılırım
Meryem suresini bitirdiniz fetihe mi başladınızBende başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendime başladım başlarsak ben katılırım
Meryem suresini bitirdiniz fetihe mi başladınızBende başladım
Dur durak bilmeyrukMeryem suresini bitirdiniz fetihe mi başladınız
Ben listeyi bir bitirirsem kendime başlayacağımDur durak bilmeyruk
Allah'tan hepsi
Yapariz Allah büyükBen listeyi bir bitirirsem kendime başlayacağım
Yok be arada okuyorum işte ama tamamlamak istiyorumMeryem suresini bitirdiniz fetihe mi başladınız
Tamamlarsın canım. Bende kadir gecesine kadar tamamlamak istiyorum da arefe gününe sarkar gibiYok be arada okuyorum işte ama tamamlamak istiyorum
Bence de öyle beni bile unutmuş artık gerisini sen düşünMagni bugun yoğun sanırım
Unutmuş unutmuşşşYaa unutmustur canim
Bende geçen ay erken adet oldum korkuyorum hemen bitirmek istiyorum. Normalde bayramın 1.yada 2.gunu gelmez olasıcaTamamlarsın canım. Bende kadir gecesine kadar tamamlamak istiyorum da arefe gününe sarkar gibi
Ben ve goah 2 şer cnmHerkes kaçar tane okudu ki duzenleyeyim
Karıştımı kiHerkes kaçar tane okudu ki duzenleyeyim
Yok ben duzenleyeyim dedim kuzum magni ayarlar ama baya yoğun olduğu için. Herkes genel 1 okuyor zaten bazıları haricKarıştımı ki
Tamam kuzum eline saglıkYok ben duzenleyeyim dedim kuzum magni ayarlar ama baya yoğun olduğu için. Herkes genel 1 okuyor zaten bazıları haric
Aynen benim derdimde adet olmak. Hadi kendiminki sarksın sorun değil de kaç kişinin duası var yetişecek. Taramalı gibi dua okuyorum bu sayede okumam ilerliyorBende geçen ay erken adet oldum korkuyorum hemen bitirmek istiyorum. Normalde bayramın 1.yada 2.gunu gelmez olasıca