- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.901
Bana mı bildirim gelmiyor yoksa ben gelen bildirimleri gözden mi kaçırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketleme de ya da bildirim de problem olabilirBana mı bildirim gelmiyor yoksa ben gelen bildirimleri gözden mi kaçırıyorum
Olabilir bilemiyorumEtiketleme de ya da bildirim de problem olabilir
Caliskan ogrenci masallah sanaZ Zerre için fetih ve @Mucizebekleyis için meryem suresi okudum Magnifiaque . Magni kuşum bütün listeyi bitirdim
Vallah dogru etiketlemeye calisiyorumEtiketleme de ya da bildirim de problem olabilir
Adet olmadan okuyum dedim şimdi fetih grubunda sıraCaliskan ogrenci masallah sana
Ayy vallah cok iyi yaptim ben adet olmayacagim icin rahat takiliyorum ama birikmeden bitirmem lazimAdet olmadan okuyum dedim şimdi fetih grubunda sıra
Yumurtan buyuyorsa adettte olman lazım deli kızAyy vallah cok iyi yaptim ben adet olmayacagim icin rahat takiliyorum ama birikmeden bitirmem lazim
Daha kuran grubunun okumasını yapmadım onu da okumam lazım meryem suresini okuya okuya dilim alıştı zorlanmıyorum kolay oluyorAyy vallah cok iyi yaptim ben adet olmayacagim icin rahat takiliyorum ama birikmeden bitirmem lazim
Aynen daha onu bitirmem lazim gunu az kaldi Allah hep kuran okumayi nasip etsin insan alisiyorDaha kuran grubunun okumasını yapmadım onu da okumam lazım meryem suresini okuya okuya dilim alıştı zorlanmıyorum kolay oluyor
Amin canım inşallahAynen daha onu bitirmem lazim gunu az kaldi Allah hep kuran okumayi nasip etsin insan alisiyor
Yok o Anlamda degil 2 hafta rahatim anlaminda aman su haticem adet olmayimYumurtan buyuyorsa adettte olman lazım deli kız
Heeya olma tabiYok o Anlamda degil 2 hafta rahatim anlaminda aman su haticem adet olmayim
H M huuu bende niye toplu iğne yok acabasıLife light okundu 1 adet
Magnifiaque 1 adet okundu
E ELNISMUR 1 adet okundu
@burcusami 1 adet okundu
Havva Aras 1 adet okundu
@zinciriye 1 adet okundu
Oriana 1 adet okundu
@Asiltutku 1 adet okundu
@Renkli Fiyonk 1 adet okundu
goah 1 adet okundu
@Mimariye 1 adet okundu
@rana20 1 adet okundu