- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.861
Ben 1 okudum canım herkese canım . Zerre ve mucizebekleyiş dışındaki herkesin duasını bitirdimYok ben duzenleyeyim dedim kuzum magni ayarlar ama baya yoğun olduğu için. Herkes genel 1 okuyor zaten bazıları haric
Bugunkileri sordum kuzum magni devam eder zaten toplu iğneleri geçirdim isimlerin basınaBen 1 okudum canım herkese canım . Zerre ve mucizebekleyiş dışındaki herkesin duasını bitirdim
Benimde magniden farkım yokBugunkileri sordum kuzum magni devam eder zaten toplu iğneleri geçirdim isimlerin basına
Okudum unutmuşum yazmayı
Z zinciriyeElif ve Burcu arkadaslarima okudum Allahim kabul etsin insallah
2 kere zinciriye yazmışsın baskasimiydi canim
Benim de valla.. Inan artık sizler için dua ediyorum daha cokAynen benim derdimde adet olmak. Hadi kendiminki sarksın sorun değil de kaç kişinin duası var yetişecek. Taramalı gibi dua okuyorumbu sayede okumam ilerliyor
Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızıBenim de valla.. Inan artık sizler için dua ediyorum daha cok
İnş cnm ins su mübarek günlerin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins hepimizeRabbim kabul etsin inşallah dualarımızı
ay yok pardon 2 kişi canım havva aras ve zinciriye için okudum2 kere zinciriye yazmışsın baskasimiydi canim
Allah razı olsun
Canim 1,saate okuyorum.
Hatice sen muhtesem bir detaysînburcusami (burcu ) için
(Niyeti : Hayirli saglikli evlat sahibi olmak icin)
Life light ✓
Magnifiaque
E ELNISMUR ✓
burcusami ✓ 2
Havva Aras
Z zinciriye ✓
KelebekkB
H M ✓
Oriana ✓
Asiltutku ✓
@Renkli Fiyonk ✓
R rana20 ✓
@goah✓ 2
@Mimariye ✓
kun fe yekunnnn
Z Zerre ✓
Okunacak kişiler
evremmrv
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
burcusami için bildirim yapmayanlar
Havva Aras
kun fe yekunnnn
Canom merhaba senin niyetine okudum. Hastane işlerinden okuyamadım kusura bakma. Umarım sorun olmazburcusami (burcu ) için
(Niyeti : Hayirli saglikli evlat sahibi olmak icin)
Life light ✓
Magnifiaque
E ELNISMUR ✓
burcusami ✓ 2
Havva Aras
Z zinciriye ✓
KelebekkB
H M ✓
Oriana ✓
Asiltutku ✓
@Renkli Fiyonk ✓
R rana20 ✓