- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.781
Canım ben sanSirada MERVEMagnifiaque var
Benim duam Hayirlisiyla baslamis oldugum tedavimin guzel gecmesi ve ikizlere hamile kalip hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmakAllah tum isteyenlere hepimize nasip etsin insallah
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@rana20
evremmrv (mazaretli )
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis
canım ben sana okumuştum cumartesi elifle ikinize bildirimi ayrı yaptım gözünden kaçtı galibaMagnifiaque (merve ) icin okuyanlar
Benim duam Hayirlisiyla baslamis oldugum tedavimin guzel gecmesi ve ikizlere hamile kalip hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmakAllah tum isteyenlere hepimize nasip etsin insallah
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah 2
Cookiie
kun fe yekunnnn
@rana20
evremmrv (mazaretli )
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis
Kuzum ben seni okudun isaretledim saniyordum dun hatlari karistirmisim bir tek zerreyi yazacaktim kusura bakmaCanım ben san
canım ben sana okumuştum cumartesi elifle ikinize bildirimi ayrı yaptım gözünden kaçtı galiba
elif 8887 içinde okudum Allah kabul etsin
Insallah adasimİnşallah guzel sonucların olsun mervecim
Vallah tek tek dualarimdasiniz insallah bu grup vesile olur hepimiz kalalim
Canim , bugun gece 23 te falan okuyacam bem
Canimmm, rabbim hayirli eylesin insallah. Gonlundeki muradini versin. ❤Kizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Insallah havvamCanim , bugun gece 23 te falan okuyacam bem
Canimmm, rabbim hayirli eylesin insallah. Gonlundeki muradini versin. ❤
Aminnnn
Aminn
Aminnnn
Yok canım ne kusuru öyle şey olurmu ben eksik olduğunu düşünme diye hatırlatıyım dedimKuzum ben seni okudun isaretledim saniyordum dun hatlari karistirmisim bir tek zerreyi yazacaktim kusura bakma
Kim icin okudun balimBen okudum kızlar sayı yetişmezse yine okurum inşallah etiket yapabilirsiniz Allah kabul buyursun inşallah
* 58. Ayette tilavet secdesini unutmayalım
Çok geçmiş üstünden ama hatırladığım kadarıyla ıssız için okumuştum sankiKim icin okudun balim
Cok tesekkur ederim ayrica