- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.761
E ELNISMUR için 1 tane alayım canım ,rabbim niyetini kabul etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin,sıkı sıkı tutunsun Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnifiaque okudum Rabbim kabul etsin inşallah3.Gun Elif ( E ELNISMUR ) icin okuyoruz
Elifin duasi : hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek ve hamile kaldiginda düşük yapmamak
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
R rana20
evremmrv (mazaretli )
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis
Allah razı olsun canım
Silinmemiş ki yazıyor etiket yanlış olmuş briaz
Kusura bakmayin Kizlar yanlis olmusBildirimi görmemişim kusura bakma , okudum Allah'ım kabul etsin
Hepimizden canım hayırlısıyla kabul olsun dualarımızAllah razı olsun canım
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Hadi olsun bu ay inşallahKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Elif arkadasım için 1 tane okudum allah kabul etsınE ELNISMUR icin okuyanlar
Elifin duasi : hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek ve hamile kaldiginda düşük yapmamak
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
R rana20
evremmrv (mazaretli )
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis
Z Zerre
Hadi inşallah yaKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Silinmemiş ki yazıyor etiket yanlış olmuş briaz
Insallah haticem ya bu bile mucize okudugumuz onca dua vesile olsun insallahHadi inşallah ya
Ayy kzuum inşaAllah rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip ederrKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Hadi inşallahKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum
Ayy kzuum inşaAllah rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip ederr
Allah razi olsun kizlar insallah Allah’im’insallah ol der olurHadi inşallah
İnşallah guzel sonucların olsun mervecimKizlar cok heycanliyim bugun doktor ovitrelle yap dedi Saat 7 de ama ben iftari bekliyorum