- 20 Kasım 2019
- 3.785
- 4.991
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.801
Okudum4. gun Burcu (burcusami ) icin niyet ediyoruz
Niyeti : Hayirli saglikli evlat sahibi olmak icin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
KelebekkB
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah
@sedna03
Cookiie
kun fe yekunnnn
@evremmrv
@Vavin
@Mucizebekleyis
Z Zerre
Kuzum okumaman onemli degil biz gene okuruz o yuzden kaldin listedeMagnifiaque canim daha önce söylemiştim ben Arapça bilmiyorum , Arapça yazılmış olani okuyacaktim ama olmaz denmisti listeden cikarmamissiniz eger olur derseniz okuyayim
Çok geçmiş üstünden ama hatırladığım kadarıyla ıssız için okumuştum sanki
Sen önceki mesajı alintilamissin sayfayı yenilemedin büyük ihtimal supurgede cevap verdi kuzumSimdi mi ?listeyi yeni basladik biz
Uçan süpürge o mesajı taa şubat ayında yazmış magniSimdi mi ?listeyi yeni basladik biz
Yok canım alıntıladığın mesajımı şubatta yazmışım sanırsamSimdi mi ?listeyi yeni basladik biz
Çatlatma iğnesi yaptı ya dün
BencedeÇatlatma iğnesi yaptı ya dünaklı bebişte
Allah razı olsun cok tesekkur ederim ben de normal okurum size ozaman rabbim kabul etsinKuzum okumaman onemli degil biz gene okuruz o yuzden kaldin listede
Sen ismi azam duası var kısa onu okumak istersen de güzel olur mubarek günlerdeAllah razı olsun cok tesekkur ederim ben de normal okurum size ozaman rabbim kabul etsin
Evet canim o gruptayim ben de 4.grup cok sukur bitirdim onu. Buradakilere de mi ondan okuyayım?Sen ismi azam duası var kısa onu okumak istersen de güzel olur mubarek günlerde
eğer çok okumak istersen bu şekilde oku insallah canım