- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.101
1 tane aldımSirada@MiniMiniMinnakk kalan 41
@ISSIZZ
Magnifiaque
@Yenidelhi
Life light
@Seferye hatun
@burcusami
H M
SoLeiL12
@goah
Aselhannn
@Yasnaz
@MiniMiniMinnakk
bebekedi
Nego
@Havva Aras seni etiketliyorum o zaman
CanımYok kalan 18
Çok tsk ederm çok saolun ❣Aselhan arkadas icin aldigimi okudum. Birazdan secdesini yaparım. Rabbim hayirli sağlıklı hamilelik ve dogum nasip etsin aminnn.
Aldım dediğim zaman okumuştum elifimMaşallah çok hızlısın
Allah kabul etsin canımAldım dediğim zaman okumuştum elifim
Anc girdim yazdım
Sağol canım cumlemizinkiniAllah kabul etsin canım
Sen haklisin kuzum ben yanlis yazmisim hizli yazarkenCanımLife light aldiktan sonra 22 tane kaldı, daha sonra Nego arkadaş 1 tane aldı kaldı 21, ben de 2 tane aldım 19 kaldı hesaplamama göre ama yine de yanlış hesaplamış olabilirim bilemiyorum ❤
Hangisini ben Aselhan icin aldigimi okudum ondan mı bahsediyorsunuz baska almadım yanlış olmasın
Ayy benim kafam ben demin sen aldin sandim yok sen degilmissinHangisini ben Aselhan icin aldigimi okudum ondan mı bahsediyorsunuz baska almadım yanlış olmasın
5 aldım kalan 1318 kalan
Allah razi olsun5 aldım kalan 13
Canım olur böyle şeyler Allah razı olsun listeyi düzenleyip toparlıyorsun hakkını helal et, ben sadece verilen 41 sayınin tam olarak okunmasindan emin olmak istedim.❤
Amin cumlemizden Allah razi olsun senden deCanım olur böyle şeyler Allah razı olsun listeyi düzenleyip toparlıyorsun hakkını helal et, ben sadece verilen 41 sayınin tam olarak okunmasindan emin olmak istedim.❤