- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.081
Hakkında hayırlısı olsun bu sefer olur umarım..Adeti beklyrm kuzum agrilarm var bugün olur mu bilemyrm adetten 10 gün önce başladı agrilarm adet gelmyo daha günü de gelmedi. Olur olmaz istanbula gidcez adetin 2. Bunu baslicaz
Ümidi yitirmemek değil canım evet Allah'ın mucizesi ama beklemiyorum Şu anda öyle bir şey. Zaten yeni bebegimi kaybettim.Tıbbende İmkansız sperm çıkışımız yok azospermi hastası hiçbir şekilde sperm bulunmadı ameliyatla bulunuyor Onun için normal yolla bir gün bile Beklemedim olmasiniAllah istesin yeter ki canım aynı sözü kardeşimin eşinden duydum bir ay sonra kendiliğinden oldu.
yeğenim iki yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu yeniden ikinci için tüp bebeğe hazırlanıyorlardı yaşımız çok geçmeden vs diye ya belki kendiliğinden olur dedim niye acele ediyorsunuz dedim (yeğenim küçük olduğu için korunduklarını zannediyordum) abla dedi ben 8 yıllık evliyim bi kere olsun korunmadım doğal yolla olmuyor bizim demek ki dedi o öyle diyince ve ben de hiç bir şey diyemedim tabi ki ertesi ay aradı abla ben hamileyim diye inşallah senin ve bekleyen arkadaşlarımın da öyle olur canımÜmidini yitirme
super o zaman transfer surecinde soylemen yeterliEvet canm eminim suanda gerek yok bebek dusunmuyorm zaten suantransfer surecinde okuruz insallah
Aynen bende akisina biraktim ilaclari aldim kaldi oyle hatta artik bir sure istemiyorum bazi seyler icinHakkında hayırlısı olsun bu sefer olur umarım..
Ben artık akışına bıraktım
Yine de güel bu yolda uğraşmak
Aldım 3 tane canim yazmamisim yeni arkadaşa
Ismini yazmayi unutmusumKızlar adım Gökçe hepinize şimdiden okuyacağınız sureler için çok çok teşekkür ederimÇok sağolun . Tek tek yazamazsam kusuruma bakmayın nolur covid pozitifim çok girmiyorum bu aralar . Sağolun
Allah razi olsun canim kalan 36 o zamanAldım 3 tane canim yazmamisim yeni arkadaşa
3 tane aldım kalan 26Bende 3 tane alayım şimdilikMagnifiaque , LadyNurr rabbim şifa versin inşallah rabbim bebeğine de kavusmani nasip etsin inşallah.. Kalan 29
4 te ben aldım kuzu kalan 22HarikasinizKalan 26
Allah razı olsun canm çok saol❣
İnşallah güzel sonuçlar al canımAllah razı olsun canm çok saol❣
Adetimi beklyrm canm bugün yarn baslarz tedaviye
Bizimki de bi umut işte kuzum maddi gücümüz yetene kadar deneyecz bizmde sınavmz bu halbuki ne de kolay şekilde millet elde edyoHakkında hayırlısı olsun bu sefer olur umarım..
Ben artık akışına bıraktım
Yine de güel bu yolda uğraşmak
Inşallah canm o kadar çok isteriz ki
Saol canm bu okunan duaların hepsi yerini bulsun inşallah tez zamanda eminim boşa gitmicekİnşallah güzel sonuçlar al canım