- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.001
Çok teşekkürler haticecm biliyorum senin çabanı rabbim hepsinin mükafatını versin sana inşallah kalbinin güzelliği yeter❣❣❣Ben aldıklarımi okudum inşallahben kendi siramda çevreme verdim biraz kendimde okudum bı 10 tane zaniirim öyle bitti
Aynen herkes hasta sansina destek sart olduDestek mi alsak dışardan canm pek ilerlemiyor magni
Aldığımı okudum,sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsunArkdslar niyet ederken tülay kızı tuğba diyip haftaya başlayacak tüp bebeği tutsun inşallah dersek çok memnun olurum çok saolun❣
Tsk ederim Allah razı olsunAldığımı okudum,sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun
Allah razı olsun canm1 tane okudum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah
Agzina saglik1 tane okudum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah
Masallah sana harikasin Allah razi olsun bazilariniz cok supersiniz3 tane okudum ,2 tane daha alayım..Magnifiaque
2 tane daha okucam bu akşam canm inşallah adet olmam 1 haftadr ağrım varKalan 12
Cok alma sen gene de okuycaz bitecek2 tane daha okucam bu akşam canm inşallah adet olmam 1 haftadr ağrım var
Toplamda 7 almış oluyorum kendime rekordaym dünden beri
Kalan 10❣
Şuan hiç bir iş yapmiyorumMasallah sana harikasin Allah razi olsun bazilariniz cok supersiniz
Test günün ne zaman canımŞuan hiç bir iş yapmiyorumtransfer sonrası olduğum için dinlenmedeyim .. Bende okuyarak zamanimi degerlendiriyor
Transfer sonucun olumlu olur inşallah bize güzel haberi verirsinŞuan hiç bir iş yapmiyorumtransfer sonrası olduğum için dinlenmedeyim .. Bende okuyarak zamanimi degerlendiriyor
Duanı esirgeme yeter kuzum haftaya tüpbebeğe başlicam umarm son olur buBende adet oldum kızlar okuyamam..
RABBİM okuduklarımızı kabul etsin inşallah.. bitince adetim yine almaya başlarim inşallah