- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Rabbim hepinize inşaAllah bu mübarek gün ve geceler hürmetine en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşâAllah hepiniz her zaman duamdasınız.Bende merak ettim
Amin canım Allah razı olsun. Maşallah kızın büyükmüşRabbim hepinize inşaAllah bu mübarek gün ve geceler hürmetine en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşâAllah hepiniz her zaman duamdasınız.
Oy maşallah subanallah.. Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin ins..okuyan büyük kızım canım 14 yaşında
Ayy isterim ama sonradan katilabilirmiyim ?Kızlar salatı tefriciye grubu başlıyor katılmak iater misiniz
Ben seni gruba etiketleyim bak istersen canımAyy isterim ama sonradan katilabilirmiyim ?
Ben herzaman okuyamiyorum canm vaktim cok olmuyo bide seri okuyamadigim icin hergun katilamiyorum daha oncede soylemistim. Okuyabilirsem yazarim buraya
Maşallah Allah bağışlasın ❣okuyan büyük kızım canım 14 yaşında
Tamam o zaman En son kalan 17 idi artı 3 eklicez kalan 20 şu an arkdslarBen 3 tane aldım ama erken adet oldum arkadaşlar ya
Biliyorum canim sik bogaz ediyormus gibi dusunme lutfen sadece bir de olsa duaniz gecsin alin diye birde Seriye bagliyor insan okuyarakBen herzaman okuyamiyorum canm vaktim cok olmuyo bide seri okuyamadigim icin hergun katilamiyorum daha oncede soylemistim. Okuyabilirsem yazarim buraya
Evet ya hizlaniyor insan. Ben kendime okurken önce youtubedan açıp takip ediyordum sonra başlıyayim yavaştan dedim kendim okumaya.. Sonra burayı görünce ilk başta gözüm korktu açıkçası gunde 3 yada 4 e ama şimdi baya hızlandım cok şükürBiliyorum canim sik bogaz ediyormus gibi dusunme lutfen sadece bir de olsa duaniz gecsin alin diye birde Seriye bagliyor insan okuyarak
Demi bende isten erken geldikce basliyorum bir oturusta baya okunuyorEvet ya hizlaniyor insan. Ben kendime okurken önce youtubedan açıp takip ediyordum sonra başlıyayim yavaştan dedim kendim okumaya.. Sonra burayı görünce ilk başta gözüm korktu açıkçası gunde 3 yada 4 e ama şimdi baya hızlandım cok şükür
Aynen cnm hizlaniyor insanDemi bende isten erken geldikce basliyorum bir oturusta baya okunuyorzaten kuran eline alirsan ogreniliyor duzenli okuma gerekli
Yok canm oyle dusunmuyorm haklisin tabikiBiliyorum canim sik bogaz ediyormus gibi dusunme lutfen sadece bir de olsa duaniz gecsin alin diye birde Seriye bagliyor insan okuyarak
2 tane daha alayım toplam 6 oldu aldigim diğer arkadaşa kısmetse alırım bidahakine.Kalan 20
Destek mi alsak dışardan canm pek ilerlemiyor magniKalan 20
Ben aldıklarımi okudum inşallahDestek mi alsak dışardan canm pek ilerlemiyor magni