- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Canım bu ara hatimlerimi yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden alamadım bir kaç gündür.Boş zamanım olursa yazarımSiradaAselhannn var
Birgun ara veriyorum
Simdi almayin yarin aksamdan sonra paylasiriz insallah
Listeyi erken paylasiyorumki sira bilinsin diye
Bazi arkadaslarimiz hic katilmiyor lutfen bir de olsa okuyalim
@ISSIZZ
Magnifiaque
@Yenidelhi
Life light
S Seferye hatun
burcusami
@H M
SoLeiL12
goah
Aselhannn
@Yasnaz
@MiniMiniMinnakk
@bebekedi
Nego
Kalan 31Merhaba arkadaşlar benimde annemde kaldım hiç vaktim olamadı. Kusra bakmayın. 3 tane alıyorum bu arkadaş için
2 tanede ben aldım kalan 25Kalan 31bende 4 aldim kalan 27
2 tanede ben aldım kalan 25
Kalan 31bende 4 aldim kalan 27
Merhaba arkadaşlar benimde annemde kaldım hiç vaktim olamadı. Kusra bakmayın. 3 tane alıyorum bu arkadaş için
Arkdslar niyet ederken tülay kızı tuğba diyip haftaya başlayacak tüp bebeği tutsun inşallah dersek çok memnun olurum çok saolun
Tamamdır canım. Ben perşembe okuyabilirim yalnız haberin olsun aldığımı bekleticemArkdslar niyet ederken tülay kızı tuğba diyip haftaya başlayacak tüp bebeği tutsun inşallah dersek çok memnun olurum çok saolun❣
Tamam canm herkes okuduktan sonra teslim ederizTamamdır canım. Ben perşembe okuyabilirim yalnız haberin olsun aldığımı bekleticem
Ben haber veriyorum zaten okuduklarım bitinceTamam canm herkes okuduktan sonra teslim ederiz
Tamam canm ❣Ben haber veriyorum zaten okuduklarım bitince
1 tane aldımArkdslar niyet ederken tülay kızı tuğba diyip haftaya başlayacak tüp bebeği tutsun inşallah dersek çok memnun olurum çok saolun❣
Y’a masallah subhanallah nazarKızlar ben regl oldum.Aselhannn için 2 tane aldım kızim okuyacak. Rabbim kabul etsin inşaAllah Magnifiaque
Ay mas o kadar büyük kızın var mi seninKızlar ben regl oldum.Aselhannn için 2 tane aldım kızim okuyacak. Rabbim kabul etsin inşaAllah Magnifiaque
Sağol canım Allah razı olsunY’a masallah subhanallah nazardegmesin insallah Allah razi olsun
once yazmamistin demi o zaman kalan 18 mi
okuyan büyük kızım canım 14 yaşındaAy mas o kadar büyük kızın var mi senin