- 12 Mart 2019
- 14.346
- 33.673
- Konu Sahibi Magnifiaque
Tamam canmSimdi seni ekliyorum listeye Ilk birle basla istersen hizlanirsin 1 ekledim Élif icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canmSimdi seni ekliyorum listeye Ilk birle basla istersen hizlanirsin 1 ekledim Élif icin
Tabi ki okurum .. Kactane okumam gerekicek
Gücün yettigince ne kadar okuyabilirsen canim 1 tane yazsın arkadaş istersen şimdilikTabi ki okurum .. Kactane okumam gerekicek
Tamam o zaman ,Allah'ın izniyle yarın başlarım .. Kaçtane okuduğumu da buradan yazarim .. Life Light için diyede belirtirim ..Gücün yettigince ne kadar okuyabilirsen canim 1 tane yazsın arkadaş istersen şimdilik
Şimdilik yaz ki canım sayı belli olunca düşülsün 1 tane yazılsın şimdilik 41 sayısı dolunca bitiyor yaTamam o zaman ,Allah'ın izniyle yarın başlarım .. Kaçtane okuduğumu da buradan yazarim .. Life Light için diyede belirtirim ..
Tamam o zaman iki tane olsun .. Allah'ın izniyle yarın okurum ..Şimdilik yaz ki canım sayı belli olunca düşülsün 1 tane yazılsın şimdilik 41 sayısı dolunca bitiyor ya
Duaların seni bulsunTamam o zaman iki tane olsun .. Allah'ın izniyle yarın okurum ..
Amin amin cümlemizi inşallahDuaların seni bulsun
Teki bulsun da bizi inşallah gülüm ona da razıyız şükür cümlemize inşallah
Ayy insallah su mubarek aylarda hepimiz kalalimTeki bulsun da bizi inşallah gülüm ona da razıyız şükür cümlemize inşallah
Olur tabii benide dusundugun icin cok tesekkur ederimbebekedi sende bizle okuyup listeye eklenmek istermisin
Bizim alfabeyle Arap alfabesi farklı malesefH M S Seferye hatun Magnifiaque kızlar arapçadan bire bir türkçe yazılışını okusam odamı olmaz aceba ( yani türkçe değil ) yine arapça ama bizim alfabemizle yazılmış şekilde ? Merak ettim ? Bilginiz varmı
Onu yapabiliyorsan onu yap canim niye olmasın tam olarak usulünü bilemem ama senin gücün ona yetiyorsa öyle oku inşallahH M S Seferye hatun Magnifiaque kızlar arapçadan bire bir türkçe yazılışını okusam odamı olmaz aceba ( yani türkçe değil ) yine arapça ama bizim alfabemizle yazılmış şekilde ? Merak ettim ? Bilginiz varmı