- 22 Ağustos 2015
- 29.575
- 86.171
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Canım ne olacak ben bunu cani gönülden istiyorum. Hem benim bir yavrum var ikincisi olmuyorAy canım neden yok vallaha senin sıranı neden alıyım olmaz öyle sen zaman ayırdın el açtın dua ettin senin hakkın .
Sıradaki arkads için 5 tane alıyorum. İsim etiketlemeyi bulamadım kusra bakmayın kizlarCanım ne olacak ben bunu cani gönülden istiyorum. Hem benim bir yavrum var ikincisi olmuyor
Ne zamana kadar
Kuzum ben bu gece 1 tane okuyacaktim.
Yeni kisi icin mi okuyayim. Benimki dahil mi bitti acaba
1 tane alayım da,cüzlerim var.Ne zamana kadar
Allah razi olsun 1 hafta içinde okunabilie1 tane alayım da,cüzlerim var.
Hakkına girmek istemem canım . Zaten mealden okuyamıyorum . Kimse için mağlesef birde senin yerini almayım .haksızlık olurCanım ne olacak ben bunu cani gönülden istiyorum. Hem benim bir yavrum var ikincisi olmuyor
Canım haklısım mealden okurken yanlış bi kelime okurum felan korkuyorum kimsenin hakkına girmeyim . Yoksa alıp 3/4 tane okumak isterdim sıra sıra evdeyimde şu sıra ama haklısınız mealimde hata yaparım felan benimde içim rahat etmedi .kim katılmak isterse katilabilir
Ama okuma mealdan olmaz kızlar Kuran okuma sevabı başkadır
Tabiki niyetide önemlidir dua olarak okuyabilir inşallah
okumasa bile biz okuruz ona inşallah buda sorun değil
Aksam eve girim hemen vercem kuzum isteyim dahaMagnifiaque listede kaç kişi var kuzum okunacak?
Seninkîni saydim sen yenidelhi icin oku canimKuzum ben bu gece 1 tane okuyacaktim.
Yeni kisi icin mi okuyayim. Benimki dahil mi bitti acaba
Hakkına girmek istemem canım . Zaten mealden okuyamıyorum . Kimse için mağlesef birde senin yerini almayım .haksızlık olurCanım ne olacak ben bunu cani gönülden istiyorum. Hem benim bir yavrum var ikincisi olmuyor
Sana da okuruz inşallah olsunCanım haklısım mealden okurken yanlış bi kelime okurum felan korkuyorum kimsenin hakkına girmeyim . Yoksa alıp 3/4 tane okumak isterdim sıra sıra evdeyimde şu sıra ama haklısınız mealimde hata yaparım felan benimde içim rahat etmedi .
Evet bencede devam etsin okuyalım her gunLadyNurr canım sanada okunur nolacak burda çok güzel yürekli arkadaşlarımız var.. ALLAH razı olsun hepsinden.. kulun kula duası önemli..
Hatta bu grup kapanmasin isteyen listeye eklensin diyorum profilde paylaşıp toplanır 41 meryem süresi..
Birazdan aldığım 4 taneyi okucam kizlar. 4 tane daha alayım onları da yarın okurum Rabbim kabul etsin ins..