- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Tesadüfe bakMerve benim adım
Hayırlı kandiller aminnn inşallahCanımYenidelhi için 2 tane daha alabilirim
Bu arada hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah
Mealinden teleffuzu doğru olmaz canım halega dese tıraş etdi demek ama hıatılan harfle halega dese yarardı demek olur. Teleffuz Arapçada manayı çok değiştiriyorNiye almayalim arkadaslarda yok demez sanirimah o konuda hic fikrim yok arkadaslar biliyormu aceba.
Kalan 7Magnifiaque canım kaç kaldı. Ben aldıklarımı okudum bir tane daha alabilirim.
Ayy o zamanMealinden teleffuzu doğru olmaz canım halega dese tıraş etdi demek ama hıatılan harfle halega dese yarardı demek olur. Teleffuz Arapçada manayı çok değiştiriyor
Bir tane alayım kalan 6Kalan 7
Évet o yuzden hemen dualamak iyi degil fazla alanlae okusun diye alan birakmak gerekBu gece bitseydi iyiydi. Gerçi yarında kandilin gündüzü. Birde fazla
alan arkadaşlar acaba okudumu
Okuduk diye bildirirler belki yarınaÉvet o yuzden hemen dualamak iyi degil fazla alanlae okusun diye alan birakmak gerek
Tamam ozamanMealinden teleffuzu doğru olmaz canım halega dese tıraş etdi demek ama hıatılan harfle halega dese yarardı demek olur. Teleffuz Arapçada manayı çok değiştiriyor
InsallahOkuduk diye bildirirler belki yarına
Sen okumasan bile bize dua edersin seni yazmak isterimTamam ozamanMagnifiaque canım beni hiç yazma ozaman . Ben bi tek türkçe mealinden yazılışını okuya biliyorum canım . Şimdi hakkınıza girmek istemem bi yanlış cümle veya kelime okuyup .
Etriğim bütün dualarda varsınız canım . Rabbim önce olmayan bekleyenlere sonra bana ver diyorum .. ben okumayı çok isterdim ama arkadaşta haklı . Şimdi 2/3 tane alırım okurum yanlış olur üzülürüm yanlışmı diye kafama takarım . Bende okuyamadan sizlere benim için okuyun demem bencillik olurSen okumasan bile bize dua edersin seni yazmak isterim