- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Dualarimdasiniz benide dualariniza eklemeyi unutmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarimdasiniz benide dualariniza eklemeyi unutmayin
Herkes için dua ediyorum canımDualarimdasiniz benide dualariniza eklemeyi unutmayin
Allah razi olsun Gonulden edilen dualarimiz kabul olsun insallahHerkes için dua ediyorum canım
Değilim mazaretlendim canimH M musaitsen senden yardim bekliyorum hizlica sana gecelim
Az kaldi sana geceriz insallah olsunDeğilim mazaretlendim canim
Yoksa fazla alırdım ben canimAz kaldi sana geceriz insallah olsun
Acele etsekde hepimiz ayni anda regl olduk bu kotu oldu olsun bundada var hayirYoksa fazla alırdım ben canim
Heyaa sormaAcele etsekde hepimiz ayni anda regl olduk bu kotu oldu olsun bundada var hayir
Bir sekilde bitiririz olsun
Sansin baska yerde gulecek olsunHeyaa sorma
Elbet bir gün hepimiz inşallahSansin baska yerde gulecek olsun
InsallahElbet bir gün hepimiz inşallah
Tabiki olmazmi musade alirim senide listeye arkadaslar kabul Ederse Ayy insallah su mubarek gecenin hurmetine olsunBende katılıyom kızlar aranıza .. müsade varmı .. bu aziz mübarek gecede rabbim ettiğimiz duaları geri çevirmesin
Tabi sor kuzucum almasanızda sıra kimdeyse dua edim o arkadaşa .. ( ben ama türkçe meali okuyorum aorun olmaz umarım )Tabiki olmazmi musade alirim senide listeye arkadaslar kabul Ederse Ayy insallah su mubarek gecenin hurmetine olsun
Niye almayalim arkadaslarda yok demez sanirim ah o konuda hic fikrim yok arkadaslar biliyormu aceba.Tabi sor kuzucum almasanızda sıra kimdeyse dua edim o arkadaşa .. ( ben ama türkçe meali okuyorum aorun olmaz umarım )
Merve benim adımYenidelhi nin ismi ney kız bende senin adına sandım millete Merve dedim cevap gelmedi daha ama
Sorarlarsa ne diyim kızlar böyle nick te denmez ki?
Canım Yenidelhi için 2 tane daha alabilirim