- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
İnternetten açıp kurandan takip ederek yapsan nasıl olur hem için rahat eder hem de okumuş olursun illaki çok sayı okumana gerek yok sen daha az okursunEtriğim bütün dualarda varsınız canım . Rabbim önce olmayan bekleyenlere sonra bana ver diyorum .. ben okumayı çok isterdim ama arkadaşta haklı . Şimdi 2/3 tane alırım okurum yanlış olur üzülürüm yanlışmı diye kafama takarım . Bende okuyamadan sizlere benim için okuyun demem bencillik olurAma hepinizi dualarıma katıcam
Canım kurandan takip etmem için arapca az çok bilmem gerekiyor ama mağlesef ben hiç bilmiyorum buda benim ayıbımİnternetten açıp kurandan takip ederek yapsan nasıl olur hem için rahat eder hem de okumuş olursun illaki çok sayı okumana gerek yok sen daha az okursun
Estağfurullah olur mu öyle şey bu da vesile olmuş olur inşallahCanım kurandan takip etmem için arapca az çok bilmem gerekiyor ama mağlesef ben hiç bilmiyorum buda benim ayıbım
Peki sureyi açıp dinlerken türkçe takip etsem hoca eşliğinde öyle olur mu aceba ?Estağfurullah olur mu öyle şey bu da vesile olmuş olur inşallah
Sana gelince tek grup okumaz toplamaya calisirimEtriğim bütün dualarda varsınız canım . Rabbim önce olmayan bekleyenlere sonra bana ver diyorum .. ben okumayı çok isterdim ama arkadaşta haklı . Şimdi 2/3 tane alırım okurum yanlış olur üzülürüm yanlışmı diye kafama takarım . Bende okuyamadan sizlere benim için okuyun demem bencillik olurAma hepinizi dualarıma katıcam
Kimsenin hakkına girmek istemem kuzumSana gelince tek grup okumaz toplamaya calisirimSende benim dualarimdasin biliyorum evlat hasretini insallah Rabbim nasip Eder sana da hepimize
Olur insallahKimsenin hakkına girmek istemem kuzumOkumak istiyen olursa seve seve kabul ederim Dualarda olmak güzel
Önemli olan niyet ve doğru okuyabilmek inşallah kabul olur.Peki sureyi açıp dinlerken türkçe takip etsem hoca eşliğinde öyle olur mu aceba ?
Ben sıramı bu arkadaşa vermek istiyorum ben onun yerine okumuş olurum listeden beni çıkartıp onu eklermisin canım.Sana gelince tek grup okumaz toplamaya calisirimSende benim dualarimdasin biliyorum evlat hasretini insallah Rabbim nasip Eder sana da hepimize
Hayir neden sen kalBen sıramı bu arkadaşa vermek istiyorum ben onun yerine okumuş olurum listeden beni çıkartıp onu eklermisin canım.
Ay canım neden yok vallaha senin sıranı neden alıyım olmaz öyle sen zaman ayırdın el açtın dua ettin senin hakkın .Ben sıramı bu arkadaşa vermek istiyorum ben onun yerine okumuş olurum listeden beni çıkartıp onu eklermisin canım.
Noldu ne kaçırdım
Tamam canim daha bitmedi zatenBen dün okuyamadim aldiklarimibugün okucam
Ikinizede okuruzAy canım neden yok vallaha senin sıranı neden alıyım olmaz öyle sen zaman ayırdın el açtın dua ettin senin hakkın .
Noldu ne kaçırdım
Yok canım seferye kalsın niye çıkıyor minnak arkadaşımıza da okuruz. Ben kendi adıma okurum yani sorun değilTamam canim daha bitmedi zaten
Ikinizede okuruzolay kapanir
LadyNurr i listeye almak istedik sonra minnak turkce aciklama biliyorum hakkiniza giremem diye istemiyor
Seferyede ben minnagin yerine okurum beni cikartin diyor
Koca gonullu arkadaslarimizla hepsini bitiririz diyorum bende
Tabiki de okuruz.
Ben aldığımı okudum inşallah. Bir tane daha alıyorum kalan 4Kalan 5